Ajankohtaista

Kts. tarkemmin kohdasta Valmennusryhmät ja yleisurheilukoulut --> Yleisurheilukoulut.
Hyvät joulun toivotukset seuraväelle! Kiitokset upeille urheilijoillemme menestyksekkäästä vuodesta 2019. Kiitokset myös osaaville valmentajille/ohjaajille, samoin perheille monimuotoisesta työstä seuran hyväksi. Mennään itseemme luottaen kohti uutta vuotta 2020 ja tehdään myöskin siitä menestyksekäs. Kiitokset myös Riennon yhteistyökumppaneille ja talouden tukijoille! Puheenjohtaja Teuvo (jatkaa myös vuonna 2020)
Pari vuotta sitten perustetusta Olli Teijonmaan muistorahastosta voit hakea avustusta valmennuskuluihin, kilpailukuluihin ja varusteiden hankintaan. Katso tarkemmat säännöt ja hakumenettely etusivun yläpalkista "Olli Teijonmaan muistorahasto". Jätä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 31.10. seuran puheenjohtajalle. Hakemuksessa perustelut hakemukselle, liitä mukaan kuittikopioita kuluista. Vuosi sitten avustusta myönnettiin kymmenelle taholle. Nyt rohkeasti hakemusta sisään!