Ajankohtaista

Sääntömääräinen kevätkokous ti 16.4. klo 18.30 Tanhuvaaran urheiluopistolla. Virallinen/julkinen kokouskutsu oli Itä-Savon Seurat- ja yhdistyspalstalla 29.3. Kokouksessa sääntöjen määräämät asiat: tilinpäätös v. 2018 toimintakertomuksineen ja toiminnantarkastajien lausunto. Kahvitarjoilu!! Johtokunta kokoontuu tuntia aikaisemmin.
Savonlinnan Riento kiittää seuran upeita urheilijoita erinomaisesta kaudesta 2018 - menestys oli parasta miesmuistiin. Suuret kiitokset myös muulle seuraväelle: erinomaisille valmentajille, kisojen toimitsijatehtävissä toimineille ja erilaisiin talkootehtäviin osallistuneille sekä kuljetustehtävissä olleille vanhemmille. Ei tule unohtaa myöskään seuran tukijoiden tärkeää panosta. Yhdessä toimien näytimme vahvuutemme! Tuleva vuosi 2019 tulee olemaan myös täynnä haasteita, uskon meidän olevan niihin valmiita. Näkyvimpänä tapahtumana järjestämme Maantiekävelyn SM-kisat su 9.6. klo 12 alkaen. Laita tuo ajankohta jo kalenteriisi! Mutta nyt on aika toivottaa hyvää Joulua ja onnea ja menestystä vuodelle 2019! Puheenjohtaja Teuvo Jäntti
Nojanmaan yleisurheilukoulu aloittaa kevätkauden ma 7.1.2019 klo 19. Tässä ryhmässä muutamia paikkoja! Kellarpellon yleisurheilukoulu kokoontuu kevätkauden avaukseen ti 8.1.2019 klo 18. Muuttoa Pihlajaniemen saliin ei tehdä, kevätkausi toimitaan siis Kellarpellon koululla. 2 paikkaa vapaana!
RSS ATOM