Ajankohtaista

Tervetuloa Riennon syyskokoukseen ABC:n neuvotteluhuoneeseen ti 11.12. klo 19! Tuntia ennen kokoontuu johtokunta. Syyskokouksessa päätetään tulevan vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Myös puheenjohtajan ja johtokunnan valinta ovat esityslistalla. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Junioreilla ja nuorilla urheilijoillamme on mahdollista hakea tukea muistorahastosta valmennuskuluihin, kilpailemiseen ja urheilutarvikkeiden hankintaan. Katso tarkemmin klikkaamalla yläpalkista "Olli Teijonmaan muistorahasto". Siltä löytyy tarkempaa tietoa ja muistorahaston säännöt. Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää kopio maksusta/maksuista (valmennusmaksu, kilpailumaksut, varustehankinta). Käytä tätä mahdollisuutta hyväksesi! Teuvo Jäntti, puheenjohtaja
Kesäarpajaisten 2018 arvonta suoritettiin Mikkelin poliisilaitoksella 29.8.2018. Liitetiedostona arvonnan voittoluettelo. Voitot haettavissa ensi sijaisesti Kyrönniemeltä tiistaina 4.9. klo 18-19 Kunniakierroksen yhteydessä. Voit sopia hakemistavasta myös p. 050-3653784/Teuvo Jäntti.
Savonlinnan Riennon Kunniakierros ti 4.9. klo 18 Kyrkällä. Tule mukaan keräämään tukea vireälle urheilutoiminnallemme. Joni on laittanut laajalla sähköpostijakelulla 24.7.18 tarkemmat ohjeet uudistetun Kunniakierroksen teknisestä toteutuksesta. Katso sieltä tarkemmin. Jollet ole ollut postituslistalla, ota yhteys Joniin tai minuun. Saat ohjeet meiltä. Tehdään yhdessä hyvä tulos Kunniakierroksessakin. Mukavaan tuottoon päästään myös juuri päättyneessä Riennon kesäarpaisissa! Teuvo Jäntti, puheenjohtaja, 050-3653784.
RSS ATOM