If-yleisurheilukoulu alkaa Kyrönniemellä to 28.5. klo 18

24.5.2009

If-yleisurheilukoulut 6-12-vuotiaille pyörähtävät käyntiin Kyrönniemen kentällä to 28.5. klo 18. Ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan klo 17.30 alkaen. Koko kesän jatkuva yleisurheilukoulu maksaa 50 euroa/lapsi, seuraavat sisarukset saavat alennusta -5 euroa/sisarus.

Tiistainen yleisurheilukoulu alkaa klo 18.30 ja torstainen klo 18.  Käväise katsomassa kesän rytmitys tämän viestin loppupuolella olevan ohjeen mukaan!

If-yleisurheilukoulun maksuun 50 euroa/lapsi sisältyy 15 ohjattua yleisurheilutuntia ajalla 28.5. - 30.8.  Lapsi saa myös osallistua seuran omiin pieniin ja turvallisiin ABC-kisoihin, missä saadaan tehdä tuloksia vasta kouluissa opituisssa lajeissa.  Myös muihin seuran järjestämiin kisoihin on lupa /toivekin osallistua ilman erillistä maksua.  Maksuun sisältyy myös yleisurheilupassi, mikä antaa vakuutuksen urheilukouluun, kilpailuihin ja matkoille niihin.  Lapsi saa myös yleisurheilupaidan.  Toiveena on myös osallistua varainkeruutapahtuma Kunniakierrokseen su 7.6. klo 16 Kyrönniemen kentällä.  Tästä enemmän heti avauskerralla!   Voit käydä katsomassa kesän tapahtumat sivuiltamme kohdasta tapahtumakalenteri.

Koulujen ohjaajina toimivat allekirjoittaneen lisäksi Riennon omat urheilijat.

Tulkaa joukolla kesän yleisurheilutarjontaamme!

Teuvo Jäntti, 050-3653784, teuvo.jantti@hotmail.com