Katso Riennon uudet stipendisäännöt ja ohjeet korvauksista. Myös materiaalisalkussa!

18.6.2012

SAVONLINNAN RIENNON STIPENDISÄÄNNÖT  2012

URHEILIJA:   Kilpailukautena väh.16 vuotta täyttävä nuorten tai yleisen sarjan

A-luokan urheilija sekä 14-15 vuotiaiden SM-piste urheilijat.

Nuorten tai yleisen sarjan henkilökohtainen tai viestijuokkueen A-tulos   170e  (A-tulos hyvitetään vain yhdestä lajista/kausi)

Jos viestijoukkueessa, joka on saavuttanut A-tuloksen, on ollut juoksija jolla ei ole henkilökohtaista A-tulosta, saa hän hyväkseen stipendin perussumman (170e) jaettuna joukkueen juoksijoiden määrällä. Tämä hyvitys tulee ko. urheilijalle vain kerran kauden aikana yhden joukkueen osalta.

ARVOKISAT:  (EM; MM; Oympialaiset): Arvokisoihin valinta: Yleinen sarja 200e, nuoret 100e.

Sijoituspisteet (1-8)  yleinen sarja 100e/piste,    nuoret 50e/piste

MAAOTTELUT:  Maaotteluun valinta: yleinen sarja 100e, nuoret 50e. Maksetaan vain kerran kauden aikana.

Maaottelu pisteet: yleinen sarja 50e/piste,  nuoret 35e/piste.  Pisteet tarkoittaa urheilijan maalleen tuomia pisteitä.

Kalevankisat ja muut yleisen sarjan SM-kisat:  50e/piste

SM-pisteet nuorten sarjat (14-22v.)                    35e/piste

SM-viesti tai maastojoukkueen saamat Sm-pisteet jaetaan joukkueen juoksijoiden kesken.

Jos viestijoukkueessa (esim. M/N17 )on alle 16 vuotias urheilija myös hän saa hyväkseen pistehyvityksen.

Johtokunta voi  erikoistapauksissa harkintansa mukaan myöntää  urheilijalle, valmentajalle tai muulle seuratoimijalle ylimääräisen stipendin.

MATKAKORVAUKSET JA PÄIVÄRAHA

SM-kisamatkat:

Urheilija: matkakorvaus 0.17e./km, sekä yöpymiskulut 50e./yö.

Yleisen sarjan urheilijan valmentaja:  yöpymiskulut 50e./yö.

Jos seuran toimesta on SM-kilpailuihin järjestetty majoitus, on se
ensisijainen majoitusvaihtoehto kaikille kisaan osallistuville seuran
urheilijoille ja valmentajille.

STIPENDIJÄRJESTELMÄN MUKAISET KORVAUKSET

Korvaukset maksetaan urheilusta aiheutuneiden kulujen tositteita vastaan.Laskun liitteenä tulee olla seuran kilpailuvastaavan erittely saavutetuista pisteistä

Laskussa tulee ilmetä tilinumero, jolle korvaus maksetaan

Laskut tulee lähettää seuran rahastonhoitajalle 30.11. mennessä.

SM JA PM KILPAILUT

Seura hoitaa ilmoittautumiset ja kilpailumaksut keskitetysti.Urheilijan tulee ilmoittaa seuran yhdyshenkilölle osallistumisestaan kisoihin.

MUUT KORVAUKSET

Fjg-kisoista seura maksaa kisapassista 50 €.

Seura maksaa kaikkien urheilijoidensa kilpailumaksuista 150e./vuosi kauden lopussa.Maksuista kootaan yhteislasku, jossa on kuitit liitteenä.Kuiteista tulee ilmetä kilpailu ja osallistunut urheilija.

Laskut tulee lähettää seuran rahastonhoitajalle viimeistää 30.11. mennessä.

LISENSSIT

Jokainen urheilija huolehtii itse lisenssin voimassa olosta ja maksusta (maksu hoituu vain netin kautta)

Urheilukoululaisten lisenssit maksaa seura, lisenssi kuuluu urheilukoulumaksuun, jos lisenssi on maksettu itse, se hyvitetään urheilukoulumaksussa.

LEIRIT

Seura maksaa jokaiselle lisenssin maksaneelle urheilijalle kahdesta kyky- ja piirileiristä puolet (9-15v.) sekä yhden alueleirin (yli 15v.). Lajikarnevaaleista seura maksaa puolet, rajoitteena kuitenkin yksi karnevaali/kesä. Leiri sekä karnevaalimaksun maksaa jokainen ensin itse ja perii seuralta maksettua kuittia vastaan. Laskut tulee lähettää seuran rahastonhoitajalle viimeistään 30.11. mennessä.

VALMENTAJA, OHJAAJA, TOIMITSIJAKOULUTUS

Jokainen maksaa koulutuksen itse ja hakee seuralta korvauksen maksettua kuittia vastaan, jolla perusteella seura voi hakea kaupungilta koulutusavustusta.

Seuran maksaman koulutuksen saaneet velvoitetaan toimimaan seuran valmennus ja toimitsija tehtävissä, sekä osallistumaan kunniakierrokseen.

URHEILIJAN OMAN VALMENNUS- JA KILPAILUTILIN KÄYTTÖ

Jos urheilijaqlla on oma urheilutili, laskussa tulee olla tilinumero, jolta korvaus maksetaan. Urheilutilille tulevissa laskuista tulee selvitä uuden verolain mukaisesti laskun kohde.

STIPENDIJÄRJESTELMÄÄN KUULUVAN URHEILIJAN VELVOITTEET

Jotta urheilija voi saada hyväkseen edellä luetellut hyvitykset ja korvaukset,  hänen tulee ehdottomasti osallistua:

-Kunniakierrokseen, vähintään kolme tukijaa!

-piirinmestaruuskisoihin

-muihin johtokunnan määräämiin  tapahtumiin ja edustustehtäviin.

Johtokunta tai sen määräämät henkilöt päivittävät stipendisäännöt vuosittain ennen kauden alkua.

SAVONLINNAN RIENTO  RY.

JOHTOKUNTA