Riento järjestää Syyskunniakierroksen 18.9.

10.9.2012

Savonlinnan Riento järjestää valtakunnallisen Kunniakierroskeräyksen toisen osan eli Syyskunniakierroksen tiistaina 18.9. kello 18.00 Kyrönniemen urheilukentällä Savonlinnassa Etelä-Savon Piirin pitkien ratamatkojen piirinmestaruuskilpailun yhteydessä.

Suomen Urheiluliiton organisoiman Kunniakierrostapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja paikallisille yleisurheiluseuroille toimintansa tukemiseen. Myös yleisurheilupiirit saavat tapahtumasta oman osansa SUL:n osuuden jäädessä kattamaan lähinnä tapahtuman organisoinnin, hallinnon, markkinoinnin ja materiaalien kustannukset.

Tämän vuoden 10.6.2012 järjestetty Kunniakierros keräsi Kyrönniemelle 49 osallistujaa, keräyssumman ollessa 10.807 €. Tapahtuman ajankohdasta johtuen lähsekään kaikki urheilijat ja keräysaktiivit, mukaanluettuna seuran pitkäaikainen Kunniakierroskerääjä ja Kunniajäsen Erkki Rakkolainen, eivät päässeet osallistumaan tapahtumaan.

Päästäksemme seuran keräystavoitteeseen 12.000 €, josta seuran osuus on 7.700 €, sekä samalla myös Etelä-Savon Piirin kokonaistavoitteeseen 40.000 €, järjestämme tänä vuonna myös Syyskunniakierroksen 18.9.2012 kello 18.00 ja haastamme kaikki mukaan osallistumaan mukaan tapahtumaan sekä juoksijana/kävelijänä, että kerääjänä.

Itse Kunniakierrostapahtumaan voi osallistua joko juosten tai kävellen enimmillään tunnin ajan. Tapatumaan on järjestetty vesi- ja Gatorade-urheilujuomatarjoilu. Varainkeruu tapahtuu keräämällä tukijoilta, yksityisiltä henkilöiltä tai yrityksiltä tai muilta yhteisöiltä, ennen tapahtumaa sovittuja tukisummia, jotka voivat olla joko kierrosmaksuja tunnin aikana kierretyistä ratakierroksista, tai kiinteitä tukisummia. Pienin keräyslistoilla kerättävä ja tapahtuman jälkeen SUL:n laskuttama summa on 10 €.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan allekirjoittaneelle 31.8 mennessä sähköpostilla. Sähköpostiin mukaan postiosoitetiedot keräyslistojen lähettämistä varten.

Tukijoita voit kerätä myös ennakkoon jo vaikka samointein. Tukijalta tarvitaan nimitietojen lisäksi postiosoitetiedot ja tietty tukisumma joko € / kierros tai kiinteä euromääinen summa laskutusta varten. Nämä voi toki täyttää listoihin myöhemminkin.

Tervetuloa mukaan Syyskunniakierrokselle ja samalla tukemaan Savonlinnan Riennon toimintaa.

Olli Teijonmaa
puheenjohtaja, kunniakierroskeräysvastaava