Riennolle neljä sijoitusta kymmenen joukkoon SM-viesteissä

5.7.2015

Seinäjoen SM-viestit olivat Riennolta onnistuneet. Kolme sijoitusta kahdeksan joukkoon ja yksi kymppisija olivat erinomaisia saavutuksia!

Riennolle avauspäivä Seinäjoen SM-viesteissä oli hieno. Naisten pikaviestijoukkue Ella Kumpulainen, Netta Myllynen, Pinja Horppu, Ellinoora Karvinen juoksi upean seitsemännen sijan. Finaalissa Riento kellotti 48,22 ja alkuerissä peräti 47,79, joka on uusi seuraennätys. Tyttöjen 15-vuotiaiden aitafinaalissa Tanja Kokkonen, Aliisa Luukkainen, Etti Mehtonen, Janika Pulkkinen oli kuudes. 4x100m viestissä Riento pääsi mukaan 16 parhaan finaaleihin mutta vaihtorikko keskeytti rientolaisten finaalin. Kokkosen ja Pulkkisen kanssa joukkueessa juoksivat väliosuuksilla Sandra-Sofia Kosonen ja Reetta Joronen. Kakkosjoukkue Niina Karttunen, Aliisa Luukkainen, Venla Naapuri, Etti Mehtonen onnistui erinomaisesti. Loistavat vaihdot tuottivat 60 joukkueen joukossa sijan 21.

Toisena kilpailupäivänä Riento saavutti hienon kahdeksannen sijan 17-vuotiaiden naisten 4x300 metrillä ja kymmenennen sijan naisten 4x400 metrillä. 300 metrin joukkueessa juoksivat Sandra-Sofia Kosonen, Aliisa Luukkainen, Ellinoora Karvinen ja Reetta Joronen. Joukkueita tässä erittäin kovatasoisessa viestissä oli 44! Riennon aika oli erinomainen 2.51,72. Naisten ratakierroksen viestissä kapulaa kuljettivat Ella Kumpulainen, Netta Myllynen, Pihla Hokkanen… ja Pinja Horppu. Riento juoksi historian ensimmäistä kertaa alle neljän minuutin ajalla 3.58,57. 15-vuotiaiden tyttöjen 4x800 metrillä Riento oli 15:s joukkueella Venla Naapuri, Jessica Halonen, Neea Käyhkö, Ella Kainulainen. Aika 10.42,44 on 12 sekuntia viime vuoden aikaa kovempi ja sijoitus kohentui kahdeksalla pykälällä.