Kunniakierros-varainkeruutapahtuma Kyrönniemellä tiistaina 25.8. klo 18.00 alkaen

19.8.2015

Tervetuloa mukaan Riennon Kunniakierrokselle tiistaina 25.8 kello 18:00! Osallistumismaksu / tukimaksu on 15 € / osallistuja. Enemmänkin voi kerätä näitä 15 € tukimaksuja. Virallisia keräyslistoja saa kisapäivänä paikan päällä tai ennakkoon Joni Jäntiltä (050-5438493).

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen varainkeruutapahtuma, jonka keräystuloksesta yli 90% tulee takaisin jäsenseuroille ja piireille nuorisoyleisurheilun tukemiseen.

Hommahan toimii niin, että jokainen osallistuja täyttää osaliistumis-/ keräyslomakkeen ennen tapahtumaa. Lomakkeeseen tulee osallistujan ja tukijan tiedot (voi olla sama henkilö, tukija voi olla myös yritys tai yhteisö kuten seura). Itse tapahtuma on enintään tunnin kestoinen juoksu / kävely / sauvakävely. Koko tuntia ei tarvitse välttämättä kenttää kiertää, mutta pisimmän matkan juosseet kuitenkin aina palkitaan.

SUL laskuttaa maksut jälkeenpäin yrityksiltä postin kautta, yksityisiltä myös sähköpostin välityksellä. Eli ottakaa tukijoiden osoitetiedot ylös ja kirjatkaa ne lomakkeeseen.

Etusuoralla on osallistujille juomapiste (Gatorade + vesi) ja Riennon kahvio palvelee myös osallistujia sekä yleisöä.

Savonlinnan Riento ry