ABC-talvijuoksusarja jatkuu perinteisellä Tapaninpäivän osakisalla

22.12.2015

Tapaninpäivänä 26.12. juostaan jälleen ABC-talvijuoksusarjan merkeissä. Jo perinteeksi muodostunut talven 3. osakilpailu starttaa lauantaina klo 14.00 ABC-liikenneaseman pihalta, jossa sijaitsee myös juoksun maali.

Jouluherkkuja voi sulatella joko noin 7,6, 4 tai 1,3 kilometrin matkoilla, jotka juostaan kevyen liikenteen väylää Aholahden suuntaan ja takaisin kääntöpaikan ollessa aina kyseisen matkan puolivälissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu klo 13.45 mennessä ABC-liikenneaseman aulassa ja samassa paikassa on myös mehutarjoilu juoksun päätyttyä.

Järjestävän seuran Savonlinnan Riennon jäsenille osallistuminen on ilmaista. Aikuisilta osallistumismaksu on kaksi euroa ja junioreilta euron.

Juosten reitin läpikäyminen ei ole pakollista, vaan ulkoilla voi myös kävellen tai sauvakävellen.