Seura-asujen sovitus kevään tilausta varten 21.2. mennessä Intersportissa

5.2.2016

On aika jälleen alkaa sovittelemaan seura-asuja tulevaa kesää ajatellen. Seura-asumallisto pysyy samana kuin viime vuonna, lisäksi hinnat pysyvät samoina. Homma menee niin, että sovitus tapahtuu Savonlinnan Intersportissa kahden seuraavan viikon aikana viimeistään 21.2. mennessä ja tilaus tehdään sitten kootusti.

Viimevuotisia sovitusasuja on jonkin verran jouduttu myymään asua tarvitseville, joten joistakin asuista puuttuu sovituskokoja. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan aiheuta suurta hämminkiä. Puutteet johtuvat siitä, että asuja ei voi tilata yksitellen, vaan jokaista tilattavaa asua pitää olla vähintään viisi kappaletta.

Tilauksen toimittaminen kestää parisen kuukautta, joten toivomme, että kun saamme maaliskuun alkuun mennessä tilauksen lähtemään, niin asut ovat valmiina hyvissä ajoin ennen kesäkauden alkua. Tilauksen saavuttua asujen yläosat lähtevät vielä painatukseen, jonka jälkeen Intersportista tulee tieto, että asut ovat valmiita. Siinä vaiheessa laitetaan kaikille sähköpostia ja infoa tänne nettisivuille, kun asut ovat noudettavissa. Tilaus maksetaan noudettaessa suoraan Intersportiin.

Jos on toiveita tms. kysymyksiä seura-asuihin liittyen, olkaa yhteydessä seura-asuvastaavaan Taija Silvennoiseen (taija.silvennoinen@gmail.com, 040-5847890), mieluiten sähköpostitse.

Ohessa seura-asumallisto hintoineen!

Liitteet