Riento kilpailee surunauhoissa lauantain seuraottelussa

18.5.2017

Kesän kilpailukausi avataan lauantaina 20.5. Kyrönniemellä järjestettävällä 11-15-vuotiaiden seuraottelulla. Riento kunnioittaa seuraottelussa viime viikolla menehtyneen puheenjohtajansa Olli Teijonmaan muistoa kilpailemalla mustissa surunauhoissa, joita kantaa myös kilpailun toimitsijajoukko. Seuraottelu aloitetaan noin klo 10.50 minuutin hiljaisella hetkellä.

Seuraottelu kilpaillaan tänä vuonna neljän joukkueen välisenä. Joensuun Katajan ja Kuopion Reippaan lisäksi mukana on Mikkelin Kilpa-Veikot, joka on kutsuttu mukaan isäntäjoukkue Riennon toimesta. Jatkossa isäntäjoukkue on oikeutettu kutsumaan mukaan neljänneksi joukkueeksi jonkun oman piirin seuran.

Lisää seuraottelusta, mm. lähempänä kisoja ilmestyvä aikataulu, löytyy täältä: http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=19661. Riento on voittanut aiemmin kolmen seuran välisenä kilpaillun ottelun kaikkina kolmena vuotena. Tänä vuonna täydellä joukkueella Savonlinnaan saapuva Joensuun Kataja haastaa Riennon varsin kovasti.

Koko Riennon väki välittää lähes kaksi vuosikymmentä Riennon eteen väsymättömästi uurastaneen Ollin omaisille osanottonsa ja jaksamista surutyössä.