Riennon viikkotiedote - viikko 2

7.1.2020

1) Riennon seura-asujen tilauksen takaraja on 8.1. eli huominen päivä! Sovituksia voi vielä käydä tekemässä Samulin luona, mikäli tarvetta on. Seura-asuista on laitettu ohjeistusta sähköpostitse erillisillä viesteillä, mutta ohjeistus löytyy koottuna myös Riennon sivuilta: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/seura-asut/

2) Kauden 2020 yleisurheilulisenssi puuttuu edelleen yli kymmeneltä urheilijalta. Meillä on Tanhuvaaran käytöstä sopimus, että rientolaisten lisenssiurheilijoiden hinta on halvempi kuin muille, joten tuokin huomioon ottaen lisenssi on välttämätön. Toistaiseksi urheilijoilla, joilla ei ole lisenssiä, ei ole Tanhuvaaran kortin latausoikeutta alennettuun hintaan. Latausvaiheessa kyseisten urheilijoiden tulee maksaa 15 euron lisämaksu (10x1,50€) itse. Muuten korttia ei vastaanotosta teille myönnetä. Toki lisenssin hankittua tuo lisämaksukuvio poistuu ja lataus onnistuu taas ihan normaalisti. Tuosta perästä löytyy ohjeet lisenssin hankinnalle: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

3) Lisenssin hankinnan yhteydessä varmistakaa viimeistään oma vakuutustilanteenne. Kattava vakuutus tulee olla kaikilla etenkin kilpaurheilussa mukana olevilla ja vakuutus on yli 18-vuotiaillakin todella halpa sen kattavuuteen suhteutettuna, alle 18-vuotiailla suorastaan naurettavan edullinen. Lisenssin hankinnan yhteydessä otettava Sporttiturva-vakuutus kattaa esim. nykyään varsin yleiset rasitusmurtumien sekä niiden esiasteiden tutkimukset ja hoidot ja pääset terveysmestaripalvelun kautta välittömästi hoitoon ja saat parhaassa tapauksessa myös maksusitoumuksen magneettikuviin välittömästi. Hyödyntäkää ehdottomasti tuota palvelua! Urheiluakatemiassa olevat hyödyntäkää myös urheiluakatemian kautta olevia kontakteja, jotta pääsette hoitoon ja tutkimuksiin mahdollisimman pian.

4) Tanhuvaaran hallivahti-toiminta on käynnistynyt tämän vuoden osalta. Vuoroille kaivataan tekijöitä ja seuraavat vapaat vuorot ovat torstaina 9.1. ja sunnuntaina 12.1. Vuorojen varaaminen tapahtuu täältä: https://docs.google.com/document/d/1UZdF2okmjtpFMonLFZF9r3MA5ByhgvJSNlA96QCeoao/edit. Linkki löytyy myös Riennon sivuilta kohdasta Savonlinnan Riento ry -->Hallivahti: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/hallivahti/
Mikäli et pääse muokkaamaan, "pyydä muokkausoikeutta" ja käyn sen teille myöntämässä. Tarvittaessa voi myös laittaa viestiä, minkä vuoron haluaa ottaa, niin voidaan se käydä lisäämässä. Tuonne lomakkeeseen kun kirjoittaa, niin ei tarvitse tallentaa erikseen, vaan jokainen lyönti tallentuu reaaliajassa ja on kaikkien nähtävillä.

5) Mikäli jää pois harjoitusryhmistä kevätkaudelta, tulee siitä ilmoittaa etukäteen. Ihan takarajana on 19.1. jonka jälkeen lähtee tiedot kevätkauden laskujen laatimista varten. Mutta ilmoittakaa jo aiemmin, mikäli tiedätte. Mikäli myös tulee muutoksia kevätkauden harjoituskertoihin syyskauteen nähden ja jokin muu muutos esim. yhteistiedoissa, tulee siitäkin ilmoittaa.

6) 1.1. alkaen on tullut vähän muutoksia Tanhuvaaran käyttämiseen sekä maksuihin. Jatkossa lisenssiurheilijat, jotka eivät enää pääse mukaan urheiluakatemian piiriin (eli ovat siis jo liian vanhoja) ja eivät ole missään seuran valmennusryhmässä (valmennusmaksu seuralle), voivat käyttää Tanhuvaaraa 1.11.-30.4. välisenä aikana keskimäärin 4x viikossa. Kortin uudelleenlatausoikeus seuran piikkiin on heillä tiheimmillään 17 vuorokauden välein. Tällä seura haluaa tukea aikuisikäisten urheilijoiden harjoittelua mahdollisimman hyvin sinä aikana kautta, kun olosuhteet ulkona tehtävään harjoitteluun ovat huonoimmillaan. Muilla käyttöoikeudet säilyvät samoina (Huomioi mm. jäsenmaksu-, lisenssimaksu- ja Kunniakierros-velvoite sekä mahdollisuuksien mukaan osallistuminen muuhun talkootoimintaan!) eli käyntikertoja voi olla joko harjoitusmaksun mukainen määrä viikossa (3-4x/vko) tai 2x/vko heillä, jotka käyvät seuran ryhmissä 1-2x/vko tai omatoimisesti harjoittelevilla/seuran ryhmien ulkopuolisilla. Urheiluakatemiassa harjoittelevathan voivat harjoitella lukuvuoden aikana Tanhuvaarassa rajattomasti uimahalli pois lukien. Muutoksia tulee myös maksuissa eli jatkossa rientolaisten lisenssiurheilijoiden käynnit maksavat 2,50€/kerta, joten ketkä käyvät osan harjoituksista omatoimisesti, huomioikaa tämä. 10 kerran kortti maksaa siis jatkossa 25€! Tämä muutos alentaa hieman Rientoon kuulumattomien urheilijoiden käynneistä tulevaa lisämaksua. Jatkossa teidän käynneistä laskutetaan 1,50€ lisä yhtä harjoitusta kohden.

7) Tiistaina 14.1. alkaen on kaikilla halukkailla mahdollisuus moukariharjoituksiin kutakuinkin kahdesti kuukaudessa. Harjoitukset pidetään samaan aikaan kuin kiekkoharjoitukset tiistaisin klo 18.30-20.00. Harjoituksia pitää 14.1. alkaen Kaitsu Härkönen. Harjoituksista voi kysellä lisätietoja Jonilta (kts. tiedot alla).

8) Hallikauden kilpailukausi on käynnistynyt. Tässä muutama kilpailu, joihin ehdottomasti suositellaan kaikkia osallistumaan. Lähialueen kisojen lisäksi Tampereella 6.-8.3. käytävä Tampere Junior Indoor Games kannattaa laittaa kalenteriin ja varmistaa kisoihin jo majoitus mahdollisimman pian. Kyseessä on Euroopan suurin junioriyleisurheilun hallikilpailu.

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

Lisätiedot:
Joni Jäntti