Riennon viikkotiedote - viikko 3

14.1.2020

1) Tanhuvaaran hallivahti-toiminta on käynnistynyt tämän vuoden osalta hyvin. Kuitenkin tuleville vuoroille kaivataan taas tekijöitä. Seuraavat vapaat vuorot on huomenna keskiviikkona 15.1. ja sunnuntaina 19.1. Vuorojen varaaminen tapahtuu täältä:  https://docs.google.com/document/d/1UZdF2okmjtpFMonLFZF9r3MA5ByhgvJSNlA96QCeoao/edit. Linkki löytyy myös Riennon sivuilta kohdasta Savonlinnan Riento ry -->Hallivahti:  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/hallivahti/
Mikäli et pääse muokkaamaan, "pyydä muokkausoikeutta" ja käyn sen teille myöntämässä. Tarvittaessa voi myös laittaa viestiä, minkä vuoron haluaa ottaa, niin voidaan se käydä lisäämässä. Tuonne lomakkeeseen kun kirjoittaa, niin ei tarvitse tallentaa erikseen, vaan jokainen lyönti tallentuu reaaliajassa ja on kaikkien nähtävillä.
 

2) Hallikauden ensimmäinen Riennon järjestämä kilpailu käydään sunnuntaina 2.2. Avointen pm-hallien toimitsijailmoittautuminen on avattu tutussa paikassa: https://docs.google.com/document/d/1Hw5M-1WTrQ5mXaJPfmwZVabowkR3yEhC7CvyeaaRa14/edit?ts=597076c0

Samat sanat tästä kuin hallivahtikohdassa eli kirjoittaminen sinne toimii samalla tavoin. Etenkin tulospalvelupuolelle kaivataan uusia tekijöitä ja nyt näissä talven kahdessa kisassa olisi erinomainen paikka opetella tulospalveluohjelman käyttämistä. Joten tulkaa uudet rohkeasti mukaan! Siihen pääsee nopeasti jyvälle, kun paikalla on myös kokeneempia tulospalveluohjelman käyttäjiä. Pyritään siihen, että kenttälajien suorituspaikoilta pituudesta, korkeudesta ja kuulasta päivitetään tuloksia livenä. Sen voi tehdä samakin henkilö, joka kirjaa tuloksia käsin, mutta voidaan siihen yrittää saada joku sitä erikseen hoitamaan, jos tarvetta. Pituudessa on niin paljon hyppääjiä kaiken kaikkiaan, että alueponnistussarjoissa (9-11-vuotiaat) voisi olla oma ryhmänsä.
 

3) Kauden 2020 yleisurheilulisenssi puuttuu edelleen osalta rientolaisista. Toistaiseksi urheilijoilla, joilla ei ole lisenssiä, ei ole Tanhuvaaran kortin latausoikeutta alennettuun hintaan. Latausvaiheessa kyseisten urheilijoiden tulee maksaa 15 euron lisämaksu (10x1,50€) itse. Muuten korttia ei vastaanotosta teille myönnetä. Lisenssin hankittua tuo lisämaksukuvio poistuu ja lataus onnistuu taas ihan normaalisti. Tuosta perästä löytyy ohjeet lisenssin hankinnalle:  https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/  
 

4) Lisenssin hankinnan yhteydessä varmistakaa viimeistään oma vakuutustilanteenne. Kattava vakuutus tulee olla kaikilla etenkin kilpaurheilussa mukana olevilla ja vakuutus on yli 18-vuotiaillakin todella halpa sen kattavuuteen suhteutettuna, alle 18-vuotiailla suorastaan naurettavan edullinen. Lisenssin hankinnan yhteydessä otettava Sporttiturva-vakuutus kattaa esim. nykyään varsin yleiset rasitusmurtumien sekä niiden esiasteiden tutkimukset ja hoidot ja pääset terveysmestaripalvelun kautta välittömästi hoitoon ja saat parhaassa tapauksessa myös maksusitoumuksen magneettikuviin välittömästi. Hyödyntäkää ehdottomasti tuota palvelua! Urheiluakatemiassa olevat hyödyntäkää myös urheiluakatemian kautta olevia kontakteja, jotta pääsette hoitoon ja tutkimuksiin mahdollisimman pian.
 

5) Mikäli jää pois harjoitusryhmistä kevätkaudelta, tulee siitä ilmoittaa etukäteen. Ihan takarajana on 19.1. jonka jälkeen lähtee tiedot kevätkauden laskujen laatimista varten. Mutta ilmoittakaa jo aiemmin, mikäli tiedätte. Mikäli myös tulee muutoksia kevätkauden harjoituskertoihin syyskauteen nähden ja jokin muu muutos esim. yhteystiedoissa, tulee siitäkin ilmoittaa.
 

6) Hallikauden kilpailukausi on käynnistynyt. Tässä muutama kilpailu, joihin ehdottomasti suositellaan kaikkia osallistumaan. Lähialueen kisojen lisäksi Tampereella 6.-8.3. käytävä Tampere Junior Indoor Games kannattaa laittaa kalenteriin ja varmistaa kisoihin jo majoitus mahdollisimman pian. Kyseessä on Euroopan suurin junioriyleisurheilun hallikilpailu.

18.-19.1. Joensuu:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25532 (ennakkoilmoittautuminen päättynyt, jälki-ilmoittautuminen viimeistään ke 15.1.)
24.-25.1. Kuopio:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25448 (ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu ma 20.1.)
2.2. Tanhuvaara:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25463 
6.-8.3. Tampere:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25591 
15.3. Tanhuvaara:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25465 


Lisätiedot:

Joni Jäntti
Valmennuspäällikkö
050-5438493
jonijantti@hotmail.com