Riennon viikkotiedote - viikko 8

19.2.2020

1) Alkuvuodesta tilatut Riennon seura-asut ovat saapuneet. Kaikki, ketkä ovat niitä tilanneet ja haluatte ne saada ennen hiihtolomaa, kysykää niitä Samuli Nikkaselta viimeistään tämän viikon perjantaina! Muuten niiden saaminen venyy hiihtoloman jälkeen. Samuli on tänään Tanhuvaarassa ja lisäksi ehkä huomenna, mutta se ei ole vielä varmaa. Kyselkää Samulilta huomenna, missä menee illasta, mikäli hakisitte niitä huomenna. Samulin puhelinnumero on 044-5359769.

2) Riennon kesäarpajaisten palkintojen keräys on ollut muutaman viikon käynnissä ja päättyy tämän viikon sunnuntaina eli 23.2. Palkintotilanne on kohtuullinen, mutta lisää vielä tarvittaisiin, jotta arpoja päästään myymään suunniteltu määrä. Mikäli vielä pystytte palkintoja kysymään, niin vielä tosiaan ennättää! Arpajaistuotto on ollut merkittävä edellisenä kahtena vuotena ja erittäin oleellisessa roolissa esimerkiksi viime vuoden hyvän taloudellisen tuloksen taustalla, joten pyritään panostamaan tähän mahdollisimman hyvin, jotta hyvä suunta jatkuu. Riennon sivuilla on ohjeistus palkintojen hankintaan ja sieltä voi myös seurata palkintojen keräystilannetta. Palkintolistaa päivittää Teuvo, joten sinne älkää itse yrittäkö laittaa merkintöjä. Palkinnoista ilmoitukset kuitenkin Teuvolle:  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/kesaarpajaiset-2020/

3) Tanhuvaaran hallivahti-toiminta on jatkunut tämän vuoden osalta hyvin, mutta uusia tekijöitä kaivataan vuoroja tekemään. Ennen kaikkea uusia, jotka eivät aiemmin ole olleet. Seuraava vapaa vuoro on huomenna torstaina. Tuon jälkeen vuorot jatkuvatkin vasta hiihtoloman jälkeen sunnuntaina 1.3. Pyritään ottamaan hyvä loppukiri kevään osalta. Näin saamme seuralle lisätienestiä tehdyistä vuoroista 15€/vuoro. Vuorojenvaraaminen tapahtuu täältä. Tuonne kun kirjoittaa, ei tarvitse erikseen tallentaa, vaan kirjoitukset tallentuvat automaattisesti. Mikäli et pääse muokkaamaan, "pyydä muokkausoikeutta" ja käyn sen myöntämässä. Minulle voi myös laittaa viestiä, minkä vuoron haluaa ottaa ja käyn lisäämässä listaan, mikäli kirjoittaminen ei onnistu:  https://docs.google.com/document/d/1UZdF2okmjtpFMonLFZF9r3MA5ByhgvJSNlA96QCeoao/edit. Linkki löytyy myös Riennon sivuilta kohdasta Savonlinnan Riento ry -->Hallivahti:  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/hallivahti/

4) Valmennusryhmien kevätkauden laskujen eräpäivät on olleet 15.2. Laskut ovat lähteneet sähköpostitse torstaina 30.1. Mikäli ette ole saaneet laskua, laittakaa siitä viestiä. Sitä ennen tarkastakaa kuitenkin roskapostin puolelta. Laskut on laitettu tämän viikkotiedotteen alta löytyvästä sähköpostiosoitteesta.

5) Hallikausi alkaa kisojen osalta kääntyä loppumetreilleen, mutta vielä on muutamia hyviä kisoja jäljellä. Tässä alla niitä. Tampereella käytävä kisa on etenkin erittäin suositeltava kaikille! Se on Euroopan suurin junioriyleisurheilukilpailu ja erittäin hyvä kilpailukokemus!

26.2. Imatra:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25640
6.-8.3. Tampere:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25591
15.3. Tanhuvaara:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25465
28.3. Joensuu: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25533


Lisätiedot:
Joni Jäntti
Valmennuspäällikkö
050-5438493
jonijantti@hotmail.com