Koronavirustiedote 14.3.

14.3.2020

Koronavirusepidemia tuo ainakin jonkun verran vaikutusta tässä vaiheessa myös Riennon toimintaan. Tilannetta seuraillaan päivittäin.

Yleisurheilukoulut
on peruttu ensi viikosta alkaen toistaiseksi, sillä kaikki Savonlinnan koulujen salivuorot on peruttu. Yleisurheilukoulujen jatkosta ilmoitetaan, kun tilanteeseen tulee muutosta. Perumisista on infottu yleisurheilukoululaisia erikseen.

Nuorisovalmennusryhmien harjoituksia jatketaan Tanhuvaarassa ainakin vielä toistaiseksi. Jokainen valmentaja voi kuitenkin tehdä tähän oman poikkeuksensa ja ilmoittaa siitä omalle ryhmälleen. Tilanne voi elää päivittäin ja siihen vaikuttaa montakin tekijää. On hyvinkin todennäköistä, että ainakin sisätiloissa tapahtuvaa harjoittelua tullaan jossain vaiheessa rajoittamaan, mutta vielä tuohon ei ole lähdetty. Tästäkin infotaan tarkemmin heti, kun tilanteeseen tulee muutosta. Kaikki voivat siis osallistua harjoituksiin oman harkintansa mukaan.

Harjoituksiin tulijoille seuraavat ohjeet, joita kaikkien tulee ehdottomasti noudattaa:

Mikäli tunnet itsesi yhtään sairaaksi, ei harjoituksiin ole mitään asiaa! Sama koskee myös valmentajia ja huoltajia ja mikäli perheessäsi/lähipiirissäsi on joku sairaana. Myöskään riskiryhmään kuuluvien ei ole syytä harjoituksiin tulla
• Harjoituksiin tullessa ja lähtiessä tulee kaikkien pestä kätensä huolellisesti saippuan kanssa
• Monitoimihallin portin läpi kulkemisessa ei kosketeta käsin portin metalliosiin. Kuljetaan portista läpi käsivarrella/hihalla porttia pyörittämällä. Portista kulkee vain yksi kerrallaan, kuten tulisi olla normaalitilanteessakin
• Lähikontakteja toisten kanssa tulee välttää. Kättelyt, ylävitoset yms. on kielletty
• Mahdolliset yskäisyt ja aivastukset tulee tehdä omaan hihaan
• Älä hankaa käsiäsi kasvoihin
• Jokainen käyttää omaa juomapulloaan
• Valmentajat suunnittelevat sellaisia harjoitteita, joissa lähikontakteja ei herkästi synny. Harjoittelussa pyritään käyttämään mahdollisimman vähän välineistöä, jotka vaativat käsin koskettelua

Lisätiedot:
Puheenjohtaja, yleisurheilukouluvastaava Teuvo Jäntti, 050-3653784, teuvo.jantti1@gmail.com
Valmennuspäällikkö Joni Jäntti, 050-5438493, jonijantti@hotmail.com