Viikkotiedote - viikko 13

26.3.2020

1) Koronavirustilanteen vuoksi näyttää siltä, että kevätkauden aikana ei enää nuorimpien ryhmätoiminnassa (Saaran, Annikan ja Samulin ryhmät) palata ennalleen. Omatoimijaksoa pidennetään vähintään 13.4. saakka, mutta on hyvin todennäköistä, että ennen 3.5. olevaa kevätkauden päätöstä ei ohjattuihin ryhmäharjoituksiin tulla pääsemään. Pääsiäistä ennen tulee valtiolta uusia linjauksia myös koulujen tilanteeseen kevätlukukauden osalta. Seuraamme valtakunnallisia määräyksiä ja suosituksia ja harjoitustoiminta määräytyy sen mukaan. Rohkaisemme edelleenkin kaikkia liikkumaan omalla ajalla ja tekemään omatoimisia harjoituksia, joita laitettiin viime viikolla. Mennään noilla 13.4. saakka ja omatoimijakson mahdollisesti pidentyessä tulee uusia harjoituksia omatoimisiin tuosta eteenpäin. Muissa ryhmissä mennään edelleen oman valmentajan antamien ohjeistusten mukaan.

Ohessa on kaupunginjohtajan laittama viesti urheiluseuroille ja sen jäsenille. Tehdään kaikki parhaamme, että emme levitä virusta eteenpäin ja etenkin riskiryhmään kuuluvat eivät sitä myötä joutuisi hengenvaaraan!

2) Kaikki rientolaiset toivon mukaan saivat postitse Riennon jäsenkirjeen joko viime viikolla tai sitä edeltävällä. Sen mukana oli myös jäsenmaksulasku, jossa eräpäivä on 31.3., ja suurimmalle osalle myös kesäarpajaisten lista. Vaikka tilanne on nyt kaikilta osin haasteellinen tällä hetkellä, on kesäarpajaisten toteuttaminen kuitenkin, jopa aiempaa tuottoisammin mahdollista, kun teemme kaikki myyntityön yhdessä. Nyt on monella aiempaa enemmän aikaa olla puhelimitse yhteydessä sukulaisiin ja tuttaviin ja myydä arpoja siinä samalla. On varmasti paljon ihmisiä tällä hetkellä, jotka haluavat antaa tukensa nimenomaan urheiluseuratoiminnalle! Toiminnan keskeytyminen hetkellisesti ei tarvitse tarkoittaa kaiken toiminnan laittamista jäihin. Pyritään myymään listat täyteen ja sitä myötä saamaan arpajaisista maksimaalinen tuotto. Mikäli ette ole saaneet jäsenkirjettä, ole yhteydessä meihin välittömästi!

Kaikilla tämän viestin saaneilla, kuten Rientoon kuulumattomilla, ei arpalistaa ole, mutta halutessanne voitte ostaa arpoja. Meillä on vielä noin 15 tyhjää listaa, joista osa olisi ollut alkuperäisen suunnitelman mukaisesti esillä alkukesän muutamassa kilpailutapahtumassa. Nyt uhkaa kuitenkin käydä niin, että kisoja emme arpojen myynnissä pysty käyttämään, sillä kaikki alkukesän kisat ovat uhattuna. Täältä lisää arpajaisista, muun muassa palkintoluettelo sivun alareunassa:  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/kesaarpajaiset-2020/

3) Yksi mahdollisuus tukea Riennon toimintaa, on liittyä kannatusjäseneksi. Viestiä voitte laittaa halutessanne eteenpäin tästä mahdollisuudesta potentiaalisille tuttavapiirissänne.  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/liity-j-seneksi/liity-kannatusjaseneksi/

4) Alkukesän kisat ovat tosiaankin vaakalaudalla, eikä varmuutta kesän muista kisoistakaan tietenkään vielä ole. Kaikki toukokuun kisat joko perutaan tai siirretään kesällä myöhempään ajankohtaan. Noista tiedotetaan lähiaikoina. Myös kesäkuun kisojen osalta tehtäneen päätöksiä huhtikuun aikana.

Tsemppiä kaikille ja pysytään terveinä!

Lisätiedot:
Joni Jäntti