Riennon viikkotiedote - viikko 24

12.6.2020

1) Kesäarpajaisissa arpojen myyntiaikaa on enää 1 viikko jäljellä, joten nyt on loppukirin aika, mikäli arpoja on vielä myymättä. Tämä huomiona heille, joilla siis arpalistoja on! Esimerkiksi kesälle uusina mukaan tulleille ei arpajaiset teitä kosketa. Huomioikaa, että arpoja voi myydä puhelimitse tai vaikkapa Facebookissa mainostamalla. Muutamat ovat saaneet esimerkiksi Facebookin kautta myytyä kokonaisen listan ja pyytäneet jo toisenkin listan myytäväksi.  Kesäarpajaiset on meidän taloudelle äärimmäisen tärkeä etenkin nyt, kun tulomme eivät ole olleet normaalit vallitsevan tilanteen vuoksi. Pyritään yhdessä myymään arpoja hyvin ja selvittämään haastava tilanne yhdessä. Hyvin arpoja myymällä meille ei ongelmia synny. Sama koskee loppukesän/alkusyksyn Kunniakierros-varainkeruukampanjaa, josta viestitään tarkemmin keskikesällä. Mikäli et saa listaa syystä tai toisesta myytyä täyteen, ilmoita siitä välittömästi seuramme puheenjohtajalle Teuvolle (teuvo.jantti1@gmail.com, 050-3653784), jotta arpoja voidaan vielä yrittää myydä. 19.6. jälkeinen ilmoitus ja tyhjän listan palauttaminen ei kelpaa. Arpoja voi ostaa myös itse. Kun olette saaneet listan myytyä, voi sen palauttaa esimerkiksi tiistain 16.6. tai 23.6. kisoissa. Samoin arpajaisiin hankitut palkinnot voi tuoda noihin kisoihin. Teuvo on kentällä myös esim. keskiviikkoisin klo 18.00-19.00. Minullekin voi listoja antaa. Olen kentällä ensi viikolla maanantai-, tiistai ja torstai-iltana.

2) Kilpailukausi jatkuu ensi viikon tiistaina 16.6. Kyrönniemellä. Kisat on suunnattu yli 13-vuotiaille, mutta sitä nuoremmillekin on kisaan osallistuminen mahdollista 15-vuotiaiden sarjassa. Kisaan ilmoittautuminen alta löytyvästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy huomenna 13.6. Jälki-ilmoittautumisaikaa on sitten vielä sunnuntaihin klo 20 saakka. Rientolaisille osallistuminen kisaan on ilmaista, mikäli ilmoittautuu ennakkoilmoittautumisajan puitteissa. Muussa tapauksessa myös rientolaisilla jälki-ilmoittautumismaksu. Samalla jo muistutuksena, että tiistaina 23.6. käydään kesän toiset ABC-kisat, joissa sarjoja on 5-vuotiaista alkaen. Linkki kisaan löytyy alta:

Juhannusviikon pomput ja heitot 16.6. https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=26632
(Ennakkoilmoittautuminen päättyy 13.6.)
ABC-kisa 23.6. https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=26192 (Ennakkoilmoittautuminen päättyy 20.6.)

3) Tulevaan kahteen kilpailuun on toimitsijailmoittautuminen käynnissä. Ilmoittautuminen tapahtuu tutussa paikassa. Toimitsijoita tarvitaan vielä tiistain kisaan etenkin seiväs- ja kiekkopaikoille, mutta myös pituuteen tarvitaan yksi lisää. Ilmoittautukaa toimitsijoiksi mielellään huomisen kuluessa, mutta viimeistään sunnuntaihin klo 20 mennessä. Ketkä ovat tälle vuodelle toimintaan mukaan tulleita, ei teillä välttämättä ole oikeutta muokkaamiseen. Ilmoittakaa siitä ja pyrin muokkausoikeuden kaikille saamaan. Sen pystyy myös sieltä klikkaamaan "pyydä muokkausoikeutta". Lomakkeeseen kun kirjoittaa, tallentuu kaikki automaattisesti, eikä erillistä tallentamista tarvita. https://docs.google.com/document/d/1Hw5M-1WTrQ5mXaJPfmwZVabowkR3yEhC7CvyeaaRa14/edit?ts=597076c0

4) Kaikille uusille nyt kesäksi mukaan tulleille muistutus, että lisenssi tulee hankkia mahdollisimman pian. Lisenssin voi hankkia täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/
Jotta pystyy ilmoittautumaan kisoihin kilpailukalenterin kautta, tulee olla lisenssi. Tarkastakaa lisenssiä hankkiessa, millaisen vakuutusturvan se antaa.

5) Kesäkausi on alkanut Kyrönniemellä myös jalkapalloilijoiden osalta, joten kenttää käyttävät myös he. Riennon vuorot ovat Kyrönniemellä seuraavasti, ellei toisin ilmoiteta:

Maanantai klo 17.30-19.30
Tiistai klo 18.00-20.00
Keskiviikko klo 18.00-19.00 (yleisurheilukoulu, välttäkää tätä ajankohtaa!)
Torstai klo 17.30-19.30

Jalkapalloilijoilla on vuoroja maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 16.15-17.30. Harjoittelu tuolloin juoksuratojen puolella ja lajien suorituspaikoilla omalla vastuulla, mutta ei suositeltavaa. Nurmialue on luonnollisesti poissa käytöstä. Kotipelit on STPS:n edustusjoukkueella 14.6., 27.6., 19.7., 26.7. ja 7.8. Tuolloin ja myös noin tunnin ennen ottelun alkamista on kaikki harjoitustoiminta kentällä kielletty. Tarkastakaa ottelun alkamisajat esim. STPS:n sivuilta. Kesäkuun ottelujen alkamisaika on molemmissa klo 15.00. Lisäksi viikonloppuisin voi olla joitakin tapahtumia, jotka estävät harjoittelun. Noista infotaan parhaamme mukaan. Muulla ajalla harjoittelu onnistuu yleensä hyvin. Esimerkiksi arkisin ennen klo 16.15 ei kentällä ole mitään vuoroja eikä hyvinkään todennäköisesti mitään tapahtumiakaan. Kyrönniemellä ei ole välttämättä missään vaiheessa päivää päivystävää kenttämiestä. Suurimmalla osalla valmentajista on avain välinevarastoihin ja wc-tiloihin. Huomioikaa tämä, mikäli menette harjoittelemaan johonkin muuhun aikaan kuin Riennon vuorolla, jonka aikana yleensä vähintään joku avaimen omistava on kentällä.

6) Kyrönniemen ympäristössä olevien liikunta- ja luontoratojen rastitehtävät uusitaan ensi viikon maanantaina 15.6. Radat ovat kaikkien vapaassa käytössä. Radoista lisää Riennon sivuilta. http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/harrasteliikunta/

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lisätiedot: