Olli Teijonmaan muistokisat 11.-12.6.2022

28.3.2022

 

Olli Teijonmaan muistokisat järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2017 aiemmin keväällä menehtyneen Riennon puheenjohtajan muistolle. Kesällä 2021 kilpailut laajenivat kaksipäiväiseksi tapahtumaksi ja kilpailut saavat jatkoa kesäkuussa 2022. Kesällä 2022 kilpaillaan kuvankauniilla Kyrönniemen kentällä 11.-12.6. Kilpailuiden tavoitteena on kohota lähivuosien aikana itäisen Suomen merkittävimmäksi vuosittaiseksi yleisurheilukilpailuksi. 

Kisoissa on erittäin laaja lajivalikoima, jolla pyritään tarjoamaan kaikille mahdollisuus kisaamiseen ja nimenomaan molempina kilpailupäivinä. Kilpailut järjestävä Riento panostaa kisoissa etenkin mieleenpainuvan tapahtuman kehittämiseen. Erinomainen ison kisan tunnelma ja ennen kaikkea nuorekas tapahtuma ovat leimallisia Olli Teijonmaan muistokisoille. Kisojen yhteydessä on samalla kaikilla ulkopaikkakuntalaisilla mahdollisuus tutustua yhteen Suomen hienoimmista kesäkaupungeista ja kesällä 2022 onkin kyseinen viikonloppu varsin vilkas ja tapahtumia on ympäri kaupungin. 

Kisojen pääyhteistyökumppaneina toimivat Hartwall/Gatorade ja Kuljetusliike Pulkkinen. Loputkin mukana olevat yhteistyökumppanit julkaistaan lähempänä kilpailuja.

Lisää tietoja kisoihin liittyen on tulossa pian ja tiedot päivittyvät virallisille kisasivuille: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/kilpailut-ja-muut-tapahtumat/olli-teijonmaan-muistokisat-11-1/