Aikuisyleisurheilu

Riennon tarjonta kaudelle 2021 laajenee käsittämään myös aikuisyleisurheilun. Tästä löydät tietoa syksyllä aloittavasta ryhmästä ja ryhmän alta muuta yleistä infoa.

Kenelle: Aikuisyleisurheiluun kilpailumielessä panostaville tai muuten vaan yleisurheilusta kiinnostuneille. Minimi-ikäraja ryhmään pääsylle on 1991-syntyneet (vuonna 2021 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat)
Alkaa: 12.10.2020
Vastuuvalmentaja: Joni Jäntti
Harjoitukset: 2x1h45min + halukkaille kilpamielessä panostaville henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. Harjoitukset maanantaisin klo 17.00-20.00 välisenä aikana (alustavasti yhdessä ryhmässä klo 17.30-19.15, tarvittaessa kahdessa erillisessä ryhmässä klo 17.00-18.45 ja 18.15-20.00) ja keskiviikkoisin klo 16.45-18.30 TAI 17.00-18.45 Tanhuvaarassa. Maanantain osalta katsotaan, onko kahteen erilliseen ryhmään jaon tarvetta. Keskiviikon harjoitusaika voidaan katsoa osallistujien kanssa, onko mahdollisuus aiempaan kellonaikaan vai otetaanko myöhempi. Valmentajalle kävisi lähtökohtaisesti paremmin aiempi aloitus
Hinta: 45€/kk (=2x/vko) + mahdollinen harjoitusohjelmalisä 20€/kk. Hinta halvempi, mikäli 1x/vko, kts. alempaa hinnoitteluperiaatteet!). Huom! Harjoitusohjelmamahdollisuus vain heille, joiden tähtäin on aikuisyleisurheilun kilpailutoiminnassa
Laskutus: Syyskausi (loka-joulu, laskutetaan 2,5kk osalta, eräpäivä 15.11.2020), kevätkausi (tammi-huhti, eräpäivä 15.2.2021). Lasku lähetetään sähköpostitse n. 2-3 viikkoa ennen eräpäivää
Ilmoittautuminen ryhmään alla olevan lomakkeen kautta!

Hinnoitteluperusteet:

Ryhmässä on mahdollista harjoitella myös 1x/vko, jolloin hinnat ovat halvemmat.

• 1x vko: 25€/kk
• 2x vko: 45€/kk

Harjoitusohjelmalisä 20€/kk

Ryhmässä on mahdollista käydä kokeilemassa 2 kertaa ilman, että on velvollinen maksamaan kokonaista valmennusmaksua. Mikäli ei ilmoita ryhmästä poisjäännistä ennen kolmatta käyntikertaa, on tuolloin velvollinen maksamaan koko syys/kevät tai kesäkauden maksun.
 Jo maksetusta harjoitusmaksusta voidaan hyvittää takaisin ainoastaan lääkärintodistuksen nojalla ja hyvitys voi tulla vain täysistä kuukausista.

Valmennusmaksut sisältävät (kohdat 2-3 koskee vain rientolaisia):

1) Ohjatun harjoittelun ja harjoitustilojen käytön yhteisharjoituksissa (Rientoon kuulumattomat kts. alempaa kohta "Riennon ulkopuoliset urheilijat")
2) Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin ja SAUL:n SM-kisoihin
3) Ilmaisen ruokailun kauden päättäjäistapahtumassa syksyllä 2021

Kaikkien ryhmässä olevien tulee (koskee vain rientolaisia):

1) Maksaa seuran jäsenmaksuhttp://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/liity-j-seneksi/. Jäsenmaksu laitetaan kaikille talvikaudella mukana oleville kevättalvella postitse jäsenkirjeen yhteydessä.
2) Osallistua Kunniakierros-varainkeruutapahtumaan. Se järjestetään loppukesästä 2021. Kaikille ryhmässä oleville rientolaisille on asetettu 60€ minimivelvoite Kunniakierros-tukijoiden keräämisessä. Lisätietoja Kunniakierroksesta täältä: https://kunniakierros.fi/fi/public

Jokainen harjoituksiin osallistuja on velvoitettu huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan. Harjoitustoiminnan järjestäjä ei osallistujia vakuuta.

Mikäli osallistut SUL:n alaiseen kilpailutoimintaan, tulee siinä tapauksessa hankkia SUL:n kilpailutoimintaan oikeuttava lisenssi. Lisenssin hankinta onnistuu 1.10. alkaen täältähttp://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit. Lisenssi on voimassa 30.9.2021 saakka.

Riennon ulkopuoliset urheilijat

Riennon ryhmissä on mahdollista harjoitella ryhmiin mahtuessaan myös jonkun muun seuran urheilijan. Talvikaudella Riennon ulkopuolisena ryhmissä harjoitteleville tulee lisämaksua Tanhuvaaran käyttämisestä 1,50€/kerta, sillä muiden seurojen urheilijoiden harjoittelu Tanhuvaarassa on kalliimpaa. Tuo laskutetaan valmennusmaksun yhteydessä. Tästä laitetaan lisäinfoa Riennon ulkopuolisille.

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti (jonijantti@hotmail.com, 050-5438493)

Ilmoittautuminen talvikauden 2021 aikuisyleisurheiluryhmään

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.