Aikuisyleisurheilun valmennusryhmä

Kenelle: Aikuisyleisurheiluun kilpailumielessä panostaville tai muuten yleisurheilusta kiinnostuneille. Minimi-ikäraja ryhmään pääsylle on lähtökohtaisesti 1992-syntyneet (vuonna 2022 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat)
Kesäkausi alkaa: Viikolla 23
Vastuuvalmentaja: Joni Jäntti
Harjoitukset: 2x n. 1,5h + halukkaille kilpailumielessä panostaville henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. Harjoitukset vaihtelevin ajankohdin. Tarkemmista harjoitusajoista sovitaan ryhmäläisten kesken
Hinta: 45€/kk (=2x/vko) + mahdollinen harjoitusohjelmalisä 20€/kk. Hinta halvempi, mikäli 1x/vko, kts. alempaa hinnoitteluperusteet!). Huom! Harjoitusohjelmamahdollisuus vain heille, joiden tähtäin on aikuisyleisurheilun kilpailutoiminnassa!
Laskutus: Kesäkausi (kesä-elokuu), eräpäivä 30.6.2022. Lasku lähetetään sähköpostitse n. 2 viikkoa ennen eräpäivää
Uusille Ilmoittautuminen ryhmään alla olevan lomakkeen kautta! Aiemmin ryhmässä olijat, mikäli jatkat kesäkaudelle eikä tiedoissa ole muutoksia, ei ilmoittautumista tarvitse tehdä. Mikäli jäät pois kesäkaudelta, tulee siitä ilmoittaa erikseen ennen kesäkauden alkamista!

Hinnoitteluperusteet:

Ryhmässä on mahdollista harjoitella myös 1x/vko, jolloin hinnat ovat halvemmat.

• 1x vko: 25€/kk
• 2x vko: 45€/kk

Harjoitusohjelmalisä 20€/kk

Ryhmässä on mahdollista käydä kokeilemassa 2 kertaa ilman, että on velvollinen maksamaan kokonaista valmennusmaksua. Mikäli ei ilmoita ryhmästä poisjäännistä ennen kolmatta käyntikertaa, on tuolloin velvollinen maksamaan koko syys/kevät tai kesäkauden maksun.
 Jo maksetusta harjoitusmaksusta voidaan hyvittää takaisin ainoastaan lääkärintodistuksen nojalla ja hyvitys voi tulla vain täysistä kuukausista.

Valmennusmaksut sisältävät (kohdat 2-3 koskee vain rientolaisia):

1) Ohjatun harjoittelun ja harjoitustilojen käytön yhteisharjoituksissa (Rientoon kuulumattomat kts. alempaa kohta "Riennon ulkopuoliset urheilijat")
2) Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin ja SAUL:n SM-kisoihin
3) Ilmaisen ruokailun kauden päättäjäistapahtumassa syksyllä 2022

Kaikkien ryhmässä olevien tulee (koskee vain rientolaisia):

1) Maksaa seuran jäsenmaksuhttp://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/liity-j-seneksi/. Jäsenmaksulasku laitetaan kaikille kesäkaudeksi uusina mukaan tuleville sähköpostitse suunnilleen kesäkuun puolivälissä
2) Osallistua Kunniakierros-varainkeruutapahtumaan. Se järjestetään loppukesästä 2022. Kaikille ryhmässä oleville rientolaisille on asetettu 60€ minimivelvoite Kunniakierros-tukijoiden keräämisessä. Lisätietoja Kunniakierroksesta täältä: https://kunniakierros.fi/fi/public

Jokainen harjoituksiin osallistuja on velvoitettu huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan. Harjoitustoiminnan järjestäjä ei osallistujia vakuuta.

Mikäli osallistut SUL:n alaiseen kilpailutoimintaan, tulee siinä tapauksessa hankkia SUL:n kilpailutoimintaan oikeuttava lisenssi. Lisenssin hankinta onnistuu täältähttp://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit. Lisenssi on voimassa 30.9.2022 saakka.

Riennon ulkopuoliset urheilijat

Riennon ryhmissä on mahdollista harjoitella ryhmiin mahtuessaan myös jonkun muun seuran urheilijan. Talvikaudella Riennon ulkopuolisena ryhmissä harjoitteleville tulee lisämaksua Tanhuvaaran käyttämisestä 1,50€/kerta, sillä muiden seurojen urheilijoiden harjoittelu Tanhuvaarassa on kalliimpaa. Tuo laskutetaan valmennusmaksun yhteydessä. Tästä laitetaan lisäinfoa Riennon ulkopuolisille. Kesäkaudella ei Kyrönniemellä harjoittelemisesta tule muiden seurojen urheilijoille lisämaksua.

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti (jonijantti@hotmail.com, 050-5438493)

Ilmoittautuminen uusille kesäkauden 2022 aikuisyleisurheilun valmennusryhmään

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.