Aikuisyleisurheilun valmennusryhmä

Tästä löydät tietoa syksyllä 2021 jatkavasta aikuisyleisurheilun valmennusryhmästä ja ryhmän alta muuta yleistä infoa.
 

Kenelle: Aikuisyleisurheiluun kilpailumielessä panostaville tai muuten yleisurheilusta kiinnostuneille. Minimi-ikäraja ryhmään pääsylle on lähtökohtaisesti 1992-syntyneet (vuonna 2022 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat)
Talvikausi alkaa: Keskiviikkona 6.10.2021
Vastuuvalmentaja: Joni Jäntti
Harjoitukset: 2x n. 1,5h + halukkaille kilpailumielessä panostaville henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. Harjoitukset Tanhuvaarassa maanantaisin klo 17.00-18.30 ja keskiviikkoisin klo 16.45-18.30
Hinta: 45€/kk (=2x/vko) + mahdollinen harjoitusohjelmalisä 20€/kk. Hinta halvempi, mikäli 1x/vko, kts. alempaa hinnoitteluperusteet!). Huom! Harjoitusohjelmamahdollisuus vain heille, joiden tähtäin on aikuisyleisurheilun kilpailutoiminnassa
Laskutus: Syyskausi (loka-joulukuu), eräpäivä 31.10.2021. Lasku lähetetään sähköpostitse n. 2 viikkoa ennen eräpäivää. Kevätkausi (tammi-toukokuu) on laskutuksen osalta erillinen. Kevätkauden osalta eräpäivä on 15.2.2022
Ilmoittautuminen ryhmään alla olevan lomakkeen kautta! Mikäli ei jatka kevätkaudelle, tulee siitä ilmoittaa erikseen! Muuten oletetaan, että jatkaa suoraan kevätkaudelle eikä siihen enää erillistä ilmoittautumista tarvitse tehdä. Kevätkauden harjoitusajankohdat ovat samat, mutta harjoitukset siirtyvät Kyrönniemelle toukokuun aikana

 

Hinnoitteluperusteet:


Ryhmässä on mahdollista harjoitella myös 1x/vko, jolloin hinnat ovat halvemmat.

• 1x vko: 25€/kk
• 2x vko: 45€/kk

Harjoitusohjelmalisä 20€/kk


Ryhmässä on mahdollista käydä kokeilemassa 2 kertaa ilman, että on velvollinen maksamaan kokonaista valmennusmaksua. Mikäli ei ilmoita ryhmästä poisjäännistä ennen kolmatta käyntikertaa, on tuolloin velvollinen maksamaan koko syys/kevät tai kesäkauden maksun.
 Jo maksetusta harjoitusmaksusta voidaan hyvittää takaisin ainoastaan lääkärintodistuksen nojalla ja hyvitys voi tulla vain täysistä kuukausista.


Valmennusmaksut sisältävät (kohdat 2-3 koskee vain rientolaisia):

1) Ohjatun harjoittelun ja harjoitustilojen käytön yhteisharjoituksissa (Rientoon kuulumattomat kts. alempaa kohta "Riennon ulkopuoliset urheilijat")
2) Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin ja SAUL:n SM-kisoihin
3) Ilmaisen ruokailun kauden päättäjäistapahtumassa syksyllä 2022


Kaikkien ryhmässä olevien tulee (koskee vain rientolaisia):

1) Maksaa seuran jäsenmaksuhttp://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/liity-j-seneksi/. Jäsenmaksu laitetaan kaikille talvikaudella mukana oleville postitse kevättalvella jäsenkirjeen yhteydessä.
2) Osallistua Kunniakierros-varainkeruutapahtumaan. Se järjestetään loppukesästä 2022. Kaikille ryhmässä oleville rientolaisille on asetettu 60€ minimivelvoite Kunniakierros-tukijoiden keräämisessä. Lisätietoja Kunniakierroksesta täältä: https://kunniakierros.fi/fi/public

Jokainen harjoituksiin osallistuja on velvoitettu huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan. Harjoitustoiminnan järjestäjä ei osallistujia vakuuta.

Mikäli osallistut SUL:n alaiseen kilpailutoimintaan, tulee siinä tapauksessa hankkia SUL:n kilpailutoimintaan oikeuttava lisenssi. Lisenssin hankinta onnistuu 1.10.2021 alkaen täältähttp://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit. Lisenssi on voimassa 30.9.2022 saakka.


Riennon ulkopuoliset urheilijat

Riennon ryhmissä on mahdollista harjoitella ryhmiin mahtuessaan myös jonkun muun seuran urheilijan. Talvikaudella Riennon ulkopuolisena ryhmissä harjoitteleville tulee lisämaksua Tanhuvaaran käyttämisestä 1,50€/kerta, sillä muiden seurojen urheilijoiden harjoittelu Tanhuvaarassa on kalliimpaa. Tuo laskutetaan valmennusmaksun yhteydessä. Tästä laitetaan lisäinfoa Riennon ulkopuolisille. Kesäkaudella ei Kyrönniemellä harjoittelemisesta tule muiden seurojen urheilijoille lisämaksua. 

 

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti (jonijantti@hotmail.com, 050-5438493)
(Huom! Lomalla 16.9.-3.10.2021)

Ilmoittautuminen talvikauden 2021-2022 aikuisyleisurheilun valmennusryhmään

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.