(3)4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulu (2015-2017-syntyneet)

 

Syyskausi jatkuu viikolle 51 (klo. 18.30-19.30).

Liikuntaleikkikoulu kokoontuu Mertalan koulun salissa keskiviikkoisin klo 17-17.45. Kevätkausi starttaa viikolla 2 eli ke 13.1.2021.

Liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja; tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja ikätaso huomioiden. Erilaisten leikkien ja pelien kautta harjoitellaan myös yhdessä toimimisen taitoja muiden lapsien sekä ohjaajien kanssa. 

Ohjaajana toimii seuran nuorisopäällikkö ja muut koulutetut ohjaajat.

Keväällä uusina mukaan tulevien ilmoittautumiset tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Syyskauden ilmoittautuminen on automaattinen myös kevätkaudelle, mutta sen voi perua viikkoon 51 mennessä. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi kertaa. Ilmoitathan kahden viikon kuluessa aloituksesta, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko kevätkauden maksun. 

Harjoitusmaksu on 50€/ lapsi/ syyskausi ja 50€/ lapsi/ kevätkausi. Sisaralennus 5€/ lapsi. Maksuun sisältyy liikuntaleikkikoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen. Lisäksi lisenssi oikeuttaa seurakisoihin osallistumisen, mikäli jäsenmaksu on maksettuna.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Syys- ja kevätkauden laskutus tapahtuu erikseen.

 

Tiedustelut Annika Luukkainen, 040-412 1486, annika.luukkainen@gmail.com

 

 Ilmoittatumislomake kevään liikuntaleikkikouluun

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.