(3)4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulu (2015-2017-syntyneet)

 

Liikuntaleikkikoulu kokoontuu Mertalan koulun salissa keskiviikkoisin klo 18.30-19.30. Toiminta alkaa viikolla 37 eli 9.9.2020 ja jatkuu viikolle 51 koulujen salitilanteen mukaan. Syyslomaviikko (vk43) on taukoa.

Liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja; tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja ikätaso huomioiden. Erilaisten leikkien ja pelien kautta harjoitellaan myös yhdessä toimimisen taitoja muiden lapsien sekä ohjaajien kanssa. 

Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat, joista osa ovat seuran nuoria kilpaurheilijoita.

Ilmoittautumiset tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Syyskauden ilmoittautuminen on automaattinen myös kevätkaudelle, mutta sen voi perua syyskauden aikana. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi kertaa. Ilmoitathan kahden viikon kuluessa aloituksesta, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko syyskauden maksun. 

Harjoitusmaksu on 50€/ lapsi/ syyskausi ja 50€/ lapsi/ kevätkausi. Sisaralennus 5€/ lapsi. Maksuun sisältyy liikuntaleikkikoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen. Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Syys- ja kevätkauden laskutus tapahtuu erikseen.

 

Tiedustelut Annika Luukkainen, 040-412 1486, annika.luukkainen@gmail.com

 

 Ilmoittatumislomake talviajan (syksy/kevät) liikuntaleikkikouluun

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.