(6)7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu (2012-2014-syntyneet)

1) Nojanmaan koulun salissa maanantaisin klo 17-18

2) Pihlajaniemen koulun salissa tiistaisin klo 17-18

3) Punkaharjun yläkoulun salissa keskiviikkoisin klo 18-19

Toiminta alkaa kaupungin kouluilla viikolla 37 ja Punkaharjulla viikolla 40 eli 30.10(HUOM!), koska ilmoittautuneita ei ole aiemmin. Yleisurheilukoulut jatkuu viikolle 51 koulujen juhlien ja salitarpeen mukaan. Syyslomaviikko (vk 43) on taukoa. Kevään yleisurheilukoulussa harjoitellaan viikoilla 2-16, hiihtolomoaviikko (vk 9) taukoa.

Yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Harjoitusten teemoina ovat monipuolinen juokseminen, hyppääminen ja heittäminen sekä tasapainotaidot. Yleisurheilukoulussa tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin unohtamatta iloisia peli -ja leikkihetkiä. Toiminnassa kehitetään myös ryhmätyöskentelytaitoja.

Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat, joista osa ovat seuran nuoria kilpaurheilijoita.

Ilmoittautumiset tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Syyskauden ilmoittautuminen on automaattinen myös kevätkaudelle, mutta sen voi perua syyskauden aikana. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi kertaa. Ilmoitathan kahden viikon kuluessa aloituksesta, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko syyskauden maksun.

Nojanmaan ja Pihlajaniemen harjoitusmaksu on 70€/ lapsi/ syyskausi ja 70€/ lapsi/ kevätkausi. Sisaralennus 5€/ lapsi. Maksuun sisältyy yleisurheilukoulun harjoitukset, yleisurheilulisenssi (sisältää vakuutuksen) ja osallistumisen Riennon järjestämiin kilpailuihin, mikäli on seuran jäsen.

Punkaharjun harjoitusmaksu on 60€/ lapsi/ syyskausi, joka sisältää yleisurheilukoulun harjoitukset, Savonlinnan Riennon yleisurheilulisenssin (sisältää vakuutuksen) ja osallistumisen Riennon järjestämiin kilpailuihin, mikäli on Riennon jäsen. Jos lapsi haluaa edustaa Punkaharjun Urheilijoita, on maksu silloin 50€/ lapsi/ syyskausi, joka sisältää yleisurheilukoulun harjoitukset. Suosittelemme tällöin hankkimaan itse lisenssin. Kevätkauden maksu 70€ / lapsi. Sisaralennus 5€/ lapsi.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Syys- ja kevätkauden laskutus tapahtuu erikseen.

Tiedustelut Annika Luukkainen, 040-412 1486, annika.luukkainen@gmail.com

Ilmoittautumislomake talviajan (syksy/kevät) yleisurheilukouluun

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.