(6)7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu (2012-2014-syntyneet)

1) Nojanmaan koulun salissa maanantaisin klo 17-18

2) Pihlajaniemen koulun salissa tiistaisin klo 17-18

3) Punkaharjun yläkoulun salissa keskiviikkoisin klo 18-19

Yleisurheilukoulujen syyskausi jatkuu viikolle 51. Kevään yleisurheilukoulussa harjoitellaan viikoilla 2-16, hiihtolomoaviikko (vk 9) taukoa.

Yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Harjoitusten teemoina ovat monipuolinen juokseminen, hyppääminen ja heittäminen sekä tasapainotaidot. Yleisurheilukoulussa tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin unohtamatta iloisia peli -ja leikkihetkiä. Toiminnassa kehitetään myös ryhmätyöskentelytaitoja.

Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat, joista osa ovat seuran nuoria kilpaurheilijoita.

Keväällä toimintaan mukaan tulevien ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi kertaa. Ilmoitathan kahden viikon kuluessa aloituksesta, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko kevätkauden maksun.

Syyskauden ilmoittautuminen on automaattinen myös kevätkaudelle, mutta sen voi perua viikkon 51 mennessä.

Harjoitusmaksu on 70€/ lapsi/ syyskausi ja 70€/ lapsi/ kevätkausi. Sisaralennus 5€/ lapsi. Maksuun sisältyy yleisurheilukoulun harjoitukset, yleisurheilulisenssi (sisältää vakuutuksen) ja osallistumisen Riennon järjestämiin kilpailuihin, mikäli on seuran jäsen.

Jos Punkaharjun yleisurheilukoulussa lapsi edustaa Punkaharjun Urheilijoita, maksuun sisältyy silloin yleisurheilukoulun harjoitukset. Vakuutusturvasta perhe vastaa silloin itse.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Syys- ja kevätkauden laskutus tapahtuu erikseen.

Tiedustelut Annika Luukkainen, 040-412 1486, annika.luukkainen@gmail.com

Ilmoittautumislomake kevään yleisurheilukouluun

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.