(6)7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu Enonkoskella

Yleisurheilukoulu jatkaa keväällä Enonkoskella!

 

Kevään yleisurheilukoulu starttaa viikolla 2 eli perjantaina 15.1.2021. Harjoitukset ovat liikuntahallilla perjantaisin klo. 15-16. Yleisurheilukoulu kokoontuu 14 kertaa viikolle 16 saakka. Hiihtolomaviikko (vk 9) huilataan.

Yleisurheilukoulu on tarkoitettu 2012-2014 syntyneille yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Harjoitusten teemoina ovat monipuolinen juokseminen, hyppääminen ja heittäminen sekä tasapainotaidot. Yleisurheilukoulussa tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin unohtamatta iloisia peli -ja leikkihetkiä. Toiminnassa kehitetään myös ryhmätyöskentelytaitoja.  

Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat, pääasiassa nuorisovalmennuspäällikkö Annika Luukkainen.

Ilmoittautumiset tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun. 

Yleisurheilukoulun harjoitusmaksu on 70€. Sisaralennus 5€/ lapsi. Maksuun kuuluu harjoitusten lisäksi lisenssi, joka sisältää vakuutuksen. Riennon jäsenmaksun maksettuaan on oikeutettu myös kilpailemaan Riennon järjestämissä kilpailuissa.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. 

 

Tiedustelut Annika Luukkainen, 040-412 1486, annika.luukkainen@gmail.com

Ilmoittautuminen Enonkosken kevään yleisurheilukouluun

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.