4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulu KESÄ 2022

Kenelle? Mikä?

Liikuntaleikkikoulu on tarkoitettu 2016-2018-syntyneille lapsille. Liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Sisältö painottuu perusliikuntamuotojen harjoitteluun: juoksut, hyppelyt, ketteryys, liikuntaleikit ja mielikuvaleikit. Toiminta hyvin leikinomaista.

Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat ja tarvittaessa myös liikuntaleikkikouluista kesäkaudella 2022 vastaava Teuvo Jäntti.

Missä? Milloin?

Liikkari kokoontuu maanantaista 23.5. alkaen Kyrönniemen urheilukentällä maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-17.45. Sekä maanantai- että torstaikertoja on molempia 13kpl. Kesäajan liikuntaleikkikoulu kestää viikolle 34 saakka. Liikkari on joka viikolla poikkeuksina helatorstai 26.5. ja maanantai 22.8.

Varusteet?

Säänmukainen ulkovarustus, lenkkarit ja juomapullo sekä reipasta mieltä mukaan.

Ilmoittautumiset:

Alla olevan lomakkeen kautta mielellään jo perjantaihin 13.5. mennessä, mutta toki vielä myöhemminkin mukaan pääsee. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa veloituksetta 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun.

Hinta:

1 kerta viikossa: 13x 45min 50€, 2 kertaa viikossa: 26x 45min 85€

Sisaralaennus 5€/lapsi.

Maksuun sisältyy liikuntaleikkikoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen. Parilla kerralla saattaa kesän aikana olla myös epävirallisia seurakisoja. Noista ilmoitetaan liikkareissa, mikäli jollakin kerralla kisoja järjestetään.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Kuvaus- ja videointilupa:

Ilmoitathan lisätietoja kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon urheilukouluharjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa.

Tiedustelut: Teuvo Jäntti, teuvo.jantti1@gmail.com tai 050 3653784 (Huom! 16.5.-22.5. väliset tiedustelut ainoastaan sähköpostitse!)

Ilmoittautuminen kesän 2022 liikuntaleikkikouluun

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.