7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu KESÄ 2022

Kenelle? Mikä?

Yeisurheilukoulu on tarkoitettu 2013-2015 syntyneille lapsille. Yleisurheilukoulu sopii yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Sisältö painottuu perusliikuntamuotojen hiomiseen: juoksut/juoksuleikit, nopeus, ketteryys, tasapaino, liikuntaleikit, yleisurheilun lajikohtainen harjoittelu.

Ohjaajina toimivat seuran koulutetut ohjaajat ja tarvittaessa myös yleisurheilukouluista kesäkaudella 2022 vastaava Teuvo Jäntti.

Missä? Milloin?

Yleisurheilukoulu kokoontuu maanantaista 23.5. alkaen Kyrönniemen urheilukentällä maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30. Sekä maanantai- että torstaikertoja on molempia 13kpl. Kesäajan yleisurheilukoulu kestää viikolle 34 saakka. Yu-koulu on joka viikolla poikkeuksina helatorstai 26.5. ja maanantai 22.8.

Varusteet?

Säänmukainen ulkovarustus, lenkkarit ja juomapullo sekä reipasta mieltä mukaan.

Ilmoittautumiset:

Alla olevan lomakkeen kautta mielellään jo perjantaihin 13.5. mennessä, mutta toki vielä myöhemminkin mukaan pääsee. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa veloituksetta 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun.

Hinta:

2015 syntyneet

1 kerta viikossa: 13x 60min 65€, 2 kertaa viikossa: 26x 60min 115€

Sisaralaennus 5€/lapsi.

Maksuun sisältyy yleisurheilukoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen. Parilla kerralla saattaa kesän aikana olla myös epävirallisia seurakisoja. Noista ilmoitetaan yleisurheilukouluissa, mikäli jollakin kerralla kisoja järjestetään.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä.

2014-2013-syntyneet

1 kerta viikossa: 13x 60min 55€, 2 kertaa viikossa: 26x 60min 100€ (Huom! Katso alempaa tietoa lisenssistä!)

Sisaralaennus 5€/lapsi.

Maksuun sisältyy yleisurheilukoulun harjoitukset. Parilla kerralla saattaa kesän aikana olla myös epävirallisia seurakisoja. Noista ilmoitetaan yleisurheilukouluissa, mikäli jollakin kerralla kisoja järjestetään. Maksuun ei sisälly yleisurheilulisenssiä, joka on jokaisen osallistujan hankittava itse, sillä seura ei lisenssiä pysty hankkimaan. Lisenssi hankitaan täältä löytyvien ohjeiden mukaan: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ Lisenssi sisältää vakuutuksen. Järjestävä taho ei pysty vakuutusta takaamaan ilman lisenssiä! 2013-2014-syntyneillä on lisenssin hankkiessaan mahdollisuus myös kilpailla veloituksetta seuran järjestämissä virallisissa kilpailuissa, mikäli maksaa Riennon jäsenmaksun, ja myös muualla olevissa kisoissa, kun maksaa kyseisiin kisoihin liiittyvän ilmoittautumismaksun.

Kuvaus- ja videointilupa:

Ilmoitathan lisätietoja kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon urheilukouluharjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa.

Tiedustelut: Teuvo Jäntti, teuvo.jantti1@gmail.com tai 050 3653784 (Huom! 16.5.-22.5. väliset tiedustelut ainoastaan sähköpostitse!)

Ilmoittautuminen kesän 2022 yleisurheilukouluun

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.