7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu TALVI 2021-2022

Kenelle? Mikä?


Yleisurheilukoulu on tarkoitettu 2013-2015-syntyneille lapsille. Yleisurheilukoulu sopii yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Sisältö painottuu perusliikuntamuotojen hiomiseen: juoksut/juoksuleikit, nopeus, ketteryys, tasapaino, liikuntaleikit, yleisurheilun lajikohtainen harjoittelu. 

Ohjaajana toimivat yleisurheilukouluista talvikaudella 2021-2022 vastaava Teuvo Jäntti ja muut seuran koulutetut ohjaajat.


Missä? Milloin?

  • Tiistaisin Pihlajaniemen koulun salissa klo 17.00-18.00 tiistaista 14.9. alkaen

Varusteet:

Sisäliikunta-asu ja sisälenkkarit sekä juomapullo


Hinta:
 
70€/syyyskausi ja sama hinta keväkaudella. Sisaralennus 5€/lapsi. Maksuun sisältyy yleisurheilukoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.


Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun. 


Ilmoittautumiset:

Alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta ennen ensimmäisen kerran alkamista. 


Kuvaus- ja videointilupa:

Ilmoitathan kuvauslupa-kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon harjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa. 

 
Tiedustelut: Teuvo Jäntti, teuvo.jantti1@gmail.com tai 050 3653784
 

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluihin

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.