Lisäharjoitukset korkeuteen, seipääseen, heittoihin ja kilpakävelyyn

Heitot


Kuula-, kiekko- ja moukariharjoitukset alkavat Tanhuvaarassa talvikauden osalta syysloman jälkeen. Harjoitukset on tiistaisin klo 18.30-20.00. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 27.10.2020. Kuula ja kiekko/moukari ovat ohjelmassa vuoroviikoin. Valmentajana harjoituksissa toimii Kaitsu Härkönen.

Keihäsharjoitukset alkavat niinikään syysloman jälkeen. Harjoitukset ovat alustavasti noin kahden viikon välein joko maanantaisin tai keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Päivä vahvistetaan lokakuun alkupuolella. Valmentajana harjoituksissa toimii Jarmo Hirvonen.
 

Seiväshyppy
 

Seiväsharjoitukset alkavat Tanhuvaarassa talvikauden osalta alustavasti syysloman jälkeen. Tarkempi aloituspäivä ilmoitetaan lähempänä. Harjoitukset ovat sunnuntaisin iltapäivällä. Valmentajana toimii Samuli Nikkanen.
 

Korkeushyppy


Korkeusharjoitukset
alkavat Tanhuvaarassa talvikauden osalta syysloman jälkeen. Harjoitukset on pääasiassa tiistaisin klo 17.00-18.30 ja niitä on keskimäärin n. 3x/kk. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 27.10.2020. Valmentajana toimii Joni Jäntti.
 

Kilpakävely


Kilpakävelyharjoituksia pidetään tarpeen mukaan talviaikaan Tanhuvaarassa vaihtelevin ajakohdin. Harjoituksista sovitaan erikseen kävelijöiden kanssa. Uudet kävelystä kiinnostuneet voivat kysellä lisätietoja valmennuspäälliköltä. Harjoitukset pitää Tiia Kuikka.

 

Lisälajeihin otetaan heitoissa ja kilpakävelyssä pääasiassa 2010-syntyneitä sekä sitä vanhempia ja korkeudessa sekä seipäässä pääasiassa 2009-syntyneitä ja sitä vanhempia.

Lisälajeissa hinta on rientolaisilta 5 euroa/kerta, mikäli harjoitukset eivät sisälly omaan valmennusmaksuun. Harjoitukset ovat avoimia myös muiden seurojen urheilijoille. Heillä maksu on Tanhuvaarassa 7€/kerta. Harjoituksista laskutetaan syyskauden osalta helmikuussa ja kevätkauden osalta kesäkuussa.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti, 050-5438493, jonijantti@hotmail.com (Lomalla 19.9.-2.10.2020)