Riento-gaala 2021

Riennon kauden 2021 päättäjäiset, Riento-gaala, pidetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla sunnuntaina 14.11. klo 15.30 alkaen. Tilaisuus alkaa ruokailulla Espilä-salissa eli päärakennuksen ruokalassa ja jatkuu palkitsemisilla.

Ruokailu on ilmainen kauden 2021 lisenssiurheilijoille, valmentajille, johtokunnan jäsenille sekä kutsuvieraille. Huoltajille ja muille on omavastuu 6 euroa (alle 14v.) tai 10 euroa (14v. tai yli). Ruokalan portit on avattu eli ei tarvita käyttöön ruokakortteja. Ruokalan edustalla Riennon edustajat tarkastavat listasta, että kaikki päättäjäisiin tulijat ovat alun perin myös ilmoittautuneita. Siinä myös huoltajat/muut eli omakustanteisesti osallistuvat maksavat käteisellä ruokailustaan. Varatkaa mielellään tasaraha! Menu on seuraava:

Nyhtöpossua
Balsamicokastiketta
Lohkoperunoita
Juureskiusausta
Parsakaalia

Suklaakiisseliä

Ilmoittautuminen päättäjäisiin tapahtuu oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Huomaa, että jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen! Ilmoittautumiset torstaihin 4.11. mennessä!

Tiedustelut: Joni Jäntti, 050-5438493, jonijantti@hotmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.