Riento-gaala 2022

Riennon kauden 2022 päättäjäiset, Riento-gaala, pidetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla sunnuntaina 13.11. klo 15.30 alkaen. Tilaisuus alkaa ruokailulla Espilä-salissa eli päärakennuksen ruokalassa ja jatkuu palkitsemisilla.

Ruokailu on ilmainen kauden 2022 lisenssiurheilijoille, valmentajille, johtokunnan jäsenille sekä kutsuvieraille. Huoltajille ja muille on omavastuu 7 euroa (alle 13v.) tai 14 euroa (13v. tai yli). Ruokalan portit on avattu eli ei tarvita käyttöön ruokakortteja. Ruokalan edustalla Riennon edustajat tarkastavat listasta, että kaikki päättäjäisiin tulijat ovat alun perin myös ilmoittautuneita. Siinä myös huoltajat/muut eli omakustanteisesti osallistuvat maksavat käteisellä ruokailustaan. Varatkaa mielellään tasaraha! Menu on seuraava:

Bbq broileria
Kasvisriisiä
Paahdettuja perunoita
Professorinspagetti
Kasvislisäke
Kahvi/tee

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Huomaa, että jokainen osallistuja tulee ilmoittaa erikseen! Ilmoittautumiset torstaihin 3.11. mennessä!

Tiedustelut: Joni Jäntti, 050-5438493, jonijantti@hotmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.