Seura-asut

Seura-asumallisto vaihtui kaudelle 2019. Asujen toimittajana toimii Noname. Seura-asuista on laitettu infoa sähköpostitse ja tässä on vielä samainen informaatio koskien kauden 2020 seura-asutilausta. Tilauksen takaraja on 8.1.2020!

• Tuotteiden tilaus
  • tilausta varten avataan CLUBSHOP -tilausformaatti, jossa jokainen tilaaja käy itse tekemässä tilauksen haluamistaan tuotteista sekä MAKSAA tilauksen tuolla. Maksu onnistuu normaalilla verkkopankkimaksulla sekä Klarna laskulla/osamaksulla. Sivusto toimii myös mobiililaitteissa.
  • Tilausta varten verkkokauppa on avattu täältä: https://clubshop.nonamesport.com/fi/. Täällä näkyy tuotteet seuraväreissä. Katso ohjeet verkkokaupassa toimimiseen alempaa!
  • Tilausajan umpeutuessa Noname vetää tilauksen yhteen ja se menee heillä tuotantoon. Tästä lähtee juoksemaan tilausaika
  • HUOM! Tilauksen yhteydessä on erittäin tärkeää että tilauksesta tulee tieto myös Samuli (kopio tilausvahvistuksesta) tällä varmistetaan että kaikki tilaukset ovat menneet perille.

• Verkkokaupan ohjeistus:
  1. Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla ja ottaa n. 20 sekuntia). Siihen syötetään oma sähköposti ja oma henk.koht. salasana.
  2. Kun on oma tili luotu, niin voi kirjautua clubshoppiin meidän seuralle antamalla koodilla (mikä on siis 00079SR ) -> syöttää siis sekä oman käyttäjätunnuksen, oman salasanan sekä seuran salasanan
  3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee  ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja. Eli, henkilöllä on oma tili mistä näkee omia tietoja, tilaushistoriikin etc. milloin vain,  mutta pystyy vain tilaamaan avoinna olevasta clubshopista...
  4. Siinä ylhäällä kun klikkaa ”TUOTTEET” niin pääsee eteenpäin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä sitten valitsee tuotteen, koon ja määrän ja OSTOSKORIIN. Sitten valitsee joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaa ”Proceed to checkout”.
  5. Tämän jälkeen aukeaa valikko, mistä mennään vähitellen maksuun ja syötetään pyydetyt tiedot.
  6. Kun on päässyt maksuun (kts. ”OSTA” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna -lasku, verkkomaksu tai luottokortilla.
  7. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos ei maksa. TÄMÄ ON SIIS OLEELLINEN TIETO. ELI PITÄÄ MAKSAA, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY. Maksuvaihtoehtoina on yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan -lasku.
  8. Kun clubshop sulkeutuu niin meille tulee yhteenveto seuran tilauksista, jonka laitamme seuralle toki vielä tarkistukseen

• Tilausaikataulu
  • Tilaus pyritään hoitamaan nopealla aikataululla, jotta tilatut tuotteet ehtivät talven SM-hallikilpailuihin
  • HUOM! Tilauksen deadline keskiviikko 8.1.2020