Seura-asut

Riennon seura-asutilaus kaudella 2021 on lähtenyt käyntiin. Seura-asutilaus menee samalla tavalla kuin aikaisempina vuosina ja tilaus tehdään Nonamen verkkokaupassa:

Osoite on sama kuin ennenkin: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Verkkokauppa on nyt jo auki. Seuran koodi on sama, kuin viime vuonna: 00079SR

Tässä ohjeistus verkkokauppaan ketkä eivät ole aikaisemmin tilanneet tuotteita:

1.Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla ja odottaa n. 20 sekuntia). Siihen syötetään oma sähköposti ja oma henk.koht. salasana.

2.Kun on oma tili luotu, voi kirjautua clubshoppiin meidän seuralle antamalla koodilla (mikä on siis 00079SR) -> syöttää sekä oman käyttäjätunnuksen, oman salasanan sekä seuran salasanan

3.Sitten kun on kirjautunut niin tulee  ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja. Eli, henkilöllä on oma tili, mistä näkee omia tietoja, tilaushistoriikin etc. milloin vain, mutta pystyy vain tilaamaan avoinna olevasta clubshopista

4.Siinä ylhäällä kun klikkaa ”TUOTTEET” niin pääsee eteenpäin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä sitten valitsee tuotteen, koon ja määrän ja OSTOSKORIIN. Sitten valitsee joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaa ”Proceed to checkout”.

5.Tämän jälkeen aukeaa valikko, mistä mennään vähitellen maksuun

6.Kun on päässyt maksuun (kts. ”OSTA” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna -lasku, verkkomaksu tai luottokortilla.

7.Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos ei maksa. TÄMÄ ON SIIS OLEELLINEN TIETO. ELI PITÄÄ MAKSAA, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY.

8.Kun clubshop sulkeutuu niin meille tulee yhteenveto seuran tilauksista, jonka laitamme seuralle toki vielä tarkistukseen

Verkkokauppa SULKEUTUU KE 17.3 klo 23.59. Tämän jälkeen ei siis voi enää tilata.

Sovitusasuja on tilattu ja ne saapuvat viikon 8 alkuviikosta. Pyrin järjestämään sovituksia Tanhuvaarassa torstaina 25.2. n. klo 16.45-18.30 ja talviloman jälkeisellä viikolla maanantaina 8.3 klo 17-18.30. Tarvittaessa lisäpäiviä jos on tarve. Ilmoitellaan niistä viikkotiedotteessa. Paikkana on palloiluhallin edustan aula. Sovitukseen tuloon ehdottomasti maski päällä ja terveenä, korona-ohjeistus on varmasti jo kaikilla tiedossa. Huolehtikaa käsihygieniasta sovituksen yhteydessä. Jos on jo tiedossa omat tuotteet ja ei tarvitse sovituksia tehdä niin voitte tilauksenne tehdä jo verkkokaupassa.

Tuotevalikoima on aikalailla sama kuin viime vuonnakin. Uutena tuotteena SPEED SUIT PLUS UX kokovartalopuku vetoketjulla. Tämä on unisex-malli joten kaikki voi tilata ks. tuotetta. Huomioikaa myös että tyttöjen tuotteissa on monta mallia ja sovittakaa niistä useampia sillä tilauksen deadlinen jälkeen käydää tuo tilaus läpi ja jos tuotteessa ei ole riittävästi tilauksia niin niitä voidaan vielä vaihtaa toiseen malliin.

Jos on kysyttävää tai ei pääse sovituksiin niin ottakaa yhteyttä minuun:

Samuli Nikkanen: puh./whatsapp 044-5359769, email samnikkanen@gmail.com