Talven 2019-2020 yleisurheilukoulut

Tarkoitettu: 5-9-vuotiaille yleisurheilusta innostuneille lapsille

Paikka:
1) Nojanmaan koulun salissa  maanantaisin klo 17.00-18.00. SALI SULJETTU PE 13.3. ALKAEN KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI, JOTEN EI KOKOONTUMISIA ENNENKUIN SALI AVATAAN UUDELLEEN!! TÄSTÄ ILMOITETAAN KUN SALI TAAS KÄYTÖSSÄ.

2) Pihlajaniemen koulun salissa  tiistaisin klo 18.00-19.00. SALI SULJETTU PE 13.3. ALKAEN KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI, JOTEN EI KOKOONTUMISIA ENNENKUIN SALI AVATAAN UUDELLEEN!! TÄSTÄ ILMOITETAAN KUN SALI TAAS KÄYTÖSSÄ.. Tilaa kahdelle (2) uudelle tulijalle! Yhteys Teuvoon 050-3653784.

Sisältö: Toiminta on hyvin monipuolista. Juoksut ja juoksuleikit ovat joka kerta osa yleisurheilukoulua. Lisäksi ketteryys, tasapaino, reaktiot ja koko kehon hallinta/lihaskunto sekä pelit ovat tärkeinä sisältöinä. Näiden lisäksi harjoitellaan eri lajien tekniikoita.

Hinta: 60€ /lapsi/syyskausi + 60€/lapsi/kevätkausi, sisaralennus 5€/lapsi. Huom! Hinta käsittää vain yhden koulun salissa tapahtuvat harjoitukset. Hintaan sisältyy ohjatut yleisurheilukoulun harjoitukset, yleisurheilulisenssi (sisältää vakuutuksen) ja oikeuden osallistua ilmaiseksi seuran järjestämiin omiin kilpailuihin, mikäli on maksanut seuran jäsenmaksun. Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettavaan sähköpostiosoitteeseen. Kevätkaudesta laskutus tulee erikseen eikä syyskaudella mukana oleminen sido kevätkautta ajatellen. Ilmoittautuessasi syyskaudelle, olet velvoitettu maksamaan täyden syyskauden maksun, mikäli et ilmoita yleisurheilukouluista poisjäännistä kolmanteen yleisurheilukertaan mennessä. Mikäli et jatka kevätkaudelle, ilmoita siitä mahdollisimman pian ennen kevätkauden aloitusta! Muuten oletetaan jatkavan ja olet velvollinen maksamaan kevätkauden maksun, mikäli ilmoitusta ei tehdä!

Ilmoittautumiset: Alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Lähtökohtaisesti on mahdollista ilmoittautua vain toiseen, ellei toiseen paikkaan jää vielä tilaa. Ilmoittautua voi toki halutessaan molempiinkin. Ykkösvaihtoehdon voi merkata esimerkiksi "huomioitavaa"-kohtaan.

Varusteet: Sisäliikuntavaatteet, sisäliikuntakengät ja juomapullo

Ohjaajat: Seuran omat koulutetut yleisurheilukouluohjaajat, joista suurin osa on nuoria kilpaurheilijoita

Tiedustelut: Teuvo Jäntti, 050-3653784, teuvo.jantti1@gmail.com

Ilmoittautumislomake talviajan (syys/kevät) yleisurheilukouluun

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.