Aikuisyleisurheilun valmennusryhmä

Kenelle: Aikuisyleisurheiluun kilpailumielessä panostaville tai muuten yleisurheilusta kiinnostuneille. Minimi-ikäraja ryhmään pääsylle on lähtökohtaisesti 1993-syntyneet (vuonna 2023 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat)
Kesäkausi alkaa: Maanantaina 5.6.2023
Vastuuvalmentaja: Joni Jäntti
Harjoitukset: 2x n. 1,5h + halukkaille kilpailumielessä panostaville henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. Huom! Uusia ohjelmoitavia ei ole mahdollista tällä hetkellä ottaa. Harjoitukset vaihtelevin ajankohdin Kyrönniemellä.
Hinta: 45€/kk (=2x/vko) + mahdollinen harjoitusohjelmalisä 20€/kk. Hinta halvempi, mikäli 1x/vko, kts. alempaa hinnoitteluperusteet!)
Laskutus: Kesäkausi (kesä-elokuu), eräpäivä 30.6.2023. Lasku lähetetään sähköpostitse n. 2 viikkoa ennen eräpäivää
Ilmoittautuminen ryhmään alla olevan lomakkeen kautta!

 

Hinnoitteluperusteet:


Ryhmässä on mahdollista harjoitella myös 1x/vko, jolloin hinnat ovat halvemmat.

• 1x vko: 25€/kk
• 2x vko: 45€/kk

Harjoitusohjelmalisä 20€/kk


Ryhmässä on mahdollista käydä kokeilemassa 2 kertaa ilman, että on velvollinen maksamaan kokonaista valmennusmaksua. Mikäli ei ilmoita ryhmästä poisjäännistä ennen kolmatta käyntikertaa, on tuolloin velvollinen maksamaan koko kesäkauden maksun. Jo maksetusta harjoitusmaksusta voidaan hyvittää takaisin ainoastaan lääkärintodistuksen nojalla ja hyvitys voi tulla vain täysistä kuukausista.


Valmennusmaksut sisältävät (kohdat 2-3 koskee vain rientolaisia):

1) Ohjatun harjoittelun ja harjoitustilojen käytön yhteisharjoituksissa (Rientoon kuulumattomat kts. alempaa kohta "Riennon ulkopuoliset urheilijat")
2) Ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin ja SAUL:n SM-kisoihin
3) Ilmaisen ruokailun kauden päättäjäistapahtumassa syksyllä 2023


Kaikkien ryhmässä olevien tulee (koskee vain rientolaisia):

1) Maksaa seuran jäsenmaksuhttp://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/liity-j-seneksi/. Jäsenmaksu laitetaan kaikille talvikaudella mukana oleville kevättalvella 2023 postitse jäsenkirjeen yhteydessä ja uusille kesäksi tulijoille sähköpostilla kesäkuun puolivälin tienoilla
2) Osallistua Kunniakierros-varainkeruutapahtumaan. Se järjestetään loppukesästä 2023. Kaikille ryhmässä oleville rientolaisille on asetettu 60€ minimivelvoite Kunniakierros-tukijoiden keräämisessä. Lisätietoja Kunniakierroksesta täältä: https://kunniakierros.fi/fi/public

Jokainen harjoituksiin osallistuja on velvoitettu huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan. Harjoitustoiminnan järjestäjä ei osallistujia vakuuta.

Mikäli osallistut SUL:n alaiseen kilpailutoimintaan, tulee siinä tapauksessa hankkia SUL:n kilpailutoimintaan oikeuttava lisenssi. Lisenssin hankinta onnistuu täältähttp://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit. Lisenssi on voimassa 30.9.2023 saakka.


Riennon ulkopuoliset urheilijat

Riennon ryhmissä on mahdollista harjoitella ryhmiin mahtuessaan myös jonkun muun seuran urheilijan. Kesäkaudella ei Kyrönniemellä harjoittelemisesta tule muiden seurojen urheilijoille lisämaksua. 

 

Lisätiedot: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti (jonijantti@hotmail.com, 050-5438493).

Ilmoittautuminen aikuisyleisurheilun valmennusryhmään (aiempien ryhmäläisten ei tarvitse ilmoittautua erikseen kesälle)

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.