Lisäharjoitukset korkeuteen, seipääseen, heittoihin ja kilpakävelyyn

Kesäkausi 2023

 

Heitot


Kuulaharjoitukset ovat kesäkauden osalta Kyrönniemellä keskiviikkoisin 24.5. alkaen klo 17.30-19.00 Kyrönniemellä. Kuula ja kiekko/moukari ovat ohjelmassa lähtökohtaisest vuoroviikoin. Valmentajana harjoituksissa toimii Kaitsu Härkönen.

 

Kiekko- ja moukariharjoituksia järjestetään tarpeen mukaan keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Kellarpellossa. Ole yhteyksissä n. viikkoa aikaisemmin joko Kaitsuun tai Joniin, mikäli olet halukas heittämään kiekkoa tai moukaria. Mikäli kiekkoa/moukaria heitetään jollakin viikolla, ei sillä viikolla kuulaharjoituksia Kyrönniemellä ole.

 

Keihäsharjoituksia on Kyrönniemellä vaihtelevin ajankohdin 2-3x/kk. Valmentajana harjoituksissa toimii Heiko Gross. Harjoitusajankohdista voi kysellä valmennuspäälliköltä ja niistä infotaan myös keihäsryhmän whatsapp-ryhmässä.

 

Seiväshyppy
 

Seiväsharjoituksia on kesäkaudella Kyrönniemellä vaihtelevin ajankohdin, mutta pääasiassa sunnuntaisin, välillä tiistaisin. Harjoitusajankohdista infotaan tarkemmin ryhmän whatsapp-ryhmässä. Uudet halukkaat kyselkää tarkemmin valmennuspäälliköltä. Valmentajana harjoituksissa toimii Samuli Nikkanen.

 

Korkeushyppy


Korkeusharjoituksia on kesäkaudella Kyrönniemellä vaihtelevin ajankohdin 2-3x/kk. Harjoitusajankohdista infotaan tarkemmin ryhmän whatsapp-ryhmässä. Uudet halukkaat kyselkää tarkemmin valmennuspäälliköltä. Valmentajana harjoituksissa toimii Joni Jäntti.

 

Kilpakävely


Kilpakävelyharjoituksia yritetään järjestää tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Uudet harjoituksista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmennuspäällikköön. 

 

Lisälajeihin otetaan heitoissa 2013-syntyneitä sekä sitä vanhempia ja korkeudessa sekä seipäässä pääasiassa 2011-syntyneitä ja sitä vanhempia.

Lisälajeissa hinta on rientolaisilta 6€/kerta, mikäli harjoitukset eivät sisälly omaan valmennusmaksuun. Harjoitukset ovat avoimia myös muiden seurojen urheilijoille. Heille hinta on 8€/kerta talviaikaan Tanhuvaarassa, mutta kesäaikaan Kyrönniemellä hinta on sama kuin rientolaisilla. Harjoituksista laskutetaan syyskauden osalta tammi/helmikuussa, kevätkauden osalta kesäkuussa ja kesäkauden osalta loka/marraskuussa.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti (jonijantti@hotmail.com, 050-5438493)