Lisäharjoitukset korkeuteen, seipääseen, heittoihin ja kilpakävelyyn

Talvikausi 2023-2024

 

Heitot


Kuula-, kiekko- ja moukariharjoitukset ovat alkaneet talvikauden osalta Tanhuvaarassa. Harjoitukset on tiistaisin klo 18.30-20.00. Kuula ja kiekko/moukari ovat lähtökohtaisesti ohjelmassa vuoroviikoin, mutta tarpeen mukaan voi heittää mitä lajia tahansa. Valmentajana harjoituksissa toimii Kaitsu Härkönen. Harjoituksista ja poikkeuksista ilmoitetaan heittoryhmän whatsapp-ryhmässä.

 

Keihäsharjoitukset alkavat Tanhuvaarassa sunnuntaina 12.11. Harjoituksia on vaihtelevin ajankohdin 2-3x/kk. Valmentajana harjoituksissa toimii Heiko Gross. Harjoitusajankohdista voi kysellä valmennuspäälliköltä ja niistä infotaan myös keihäsryhmän whatsapp-ryhmässä.

 

Seiväshyppy
 

Seiväsharjoitukset ovat alkaneet Tanhuvaarassa. Lähtökohtaisesti harjoituksia on sunnuntai-iltapäivisin. Tarkemmista harjoitusajankohdista infotaan tarkemmin ryhmän whatsapp-ryhmässä. Uudet halukkaat kyselkää tarkemmin valmennuspäälliköltä. Valmentajana harjoituksissa toimii Samuli Nikkanen.

 

Korkeushyppy


Korkeusharjoitukset alkavat Tanhuvaarassa lauantaina 28.10. Harjoituksia on vaihtelevin ajankohdin 2-3x/kk. Harjoitusajankohdista infotaan tarkemmin ryhmän whatsapp-ryhmässä. Uudet halukkaat kyselkää tarkemmin valmennuspäälliköltä. Valmentajana harjoituksissa toimii Joni Jäntti.

 

Kilpakävely


Kilpakävelyharjoituksia yritetään järjestää tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Uudet harjoituksista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmennuspäällikköön. 

 

Lisälajeihin otetaan heitoissa 2014-syntyneitä sekä sitä vanhempia ja korkeudessa sekä seipäässä pääasiassa 2012-syntyneitä ja sitä vanhempia.

Lisälajeissa hinta on rientolaisilta 6€/kerta, mikäli harjoitukset eivät sisälly omaan valmennusmaksuun. Harjoitukset ovat avoimia myös muiden seurojen urheilijoille. Heille hinta on 8€/kerta talviaikaan Tanhuvaarassa, mutta kesäaikaan Kyrönniemellä hinta on sama kuin rientolaisilla. Harjoituksista laskutetaan syyskauden osalta tammi/helmikuussa, kevätkauden osalta kesäkuussa ja kesäkauden osalta loka/marraskuussa.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Valmennuspäällikkö Joni Jäntti (valmennus@savonlinnanriento.fi, 050-5438493)