Liity jäseneksi

Jäseneksi ilmoittautuminen 


Savonlinnan Riennon jäsenmaksu maksetaan lähtökohtaisesti tammikuussa ilmestyvän jäsenkirjeen mukana tulevan laskun mukaan. Jäsenkirje tulee sähköpostitse kaikille valmennusryhmillä oleville, aktiivisesti yleisurheilukouluissa talven aikana käyneille ja muille lisenssiurheilijoille. Yleisurheilukoululaisille jäsenmaksu ei ole pakollinen, mutta mikäli ei jäsenmaksua suorita, ei myöskään voi kilpailla veloituksetta seuran järjestämissä kilpailuissa eikä nauttia muistakaan eduista.

Mikäli tulet mukaan ryhmiin vuoden 2024 puolella, seura hoitaa jäsentietojen laittamisen jäsenrekisteriin ja toimittaa laskun sähköpostitse. Mikäli et kuulu mihinkään ryhmään ja haluat liittyä jäseneksi, tulee jäseneksi liittyminen ilmoittaa osoitteeseen jonijantti@hotmail.com. Ilmoita tuolloin:.

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Osoite

Laitamme sitten laskun sähköpostitse jäseneksi liittymisen jälkeen.
 

Jäsenmaksut 2024

Yleisurheilulisenssi
 

Kaikkiin Suomen Urheiluliiton alaisiin kilpailuihin osallistumiseen tarvitaan yleisurheilulisenssi, jonka maksuohjeet löytyvät alla olevasta linkistä. Yleisurheilukouluissa oleville (5-8/9v.) hoitaa seura lisenssimaksun lisenssin kuuluessa yleisurheilukoulumaksuun. Muiden tulee huolehtia lisenssin hankkimisesta itse ja valmennusryhmillä olevilla sekä Tanhuvaaran vuoroilla harjoitteleville lisenssi on pakollinen. Riennon jäsenenä voi osallistua myös kaikkiin Suomen Aikuisurheiluliiton kilpailuihin. http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

SUL:n alaisiin kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu täältä: http://kilpailukalenteri.fi/
Kilpailutuloksia voi selailla puolestaan täältä: http://www.tilastopaja.eu/fi/