VALMENTAJIEN ESITTELYT

Joni Jäntti on valmentanut seurassa reilut 10 vuotta. Hänen ohjattavanaan ovat yli 15-vuotiaat (16-26-vuotiaat) ja aikuisryhmässä +30 -vuotiaat. Yli 15-vuotiailla on harjoitukset noin 3-4 kertaa viikossa, tunnit ovat yksilöidysti räätälöityjä. Toinen valmennusryhmä on aikuisryhmä, joka kokoontuu harjoittelemaan 2 kertaa viikossa. Muutamalla heistä on omat harjoitusohjelmat ja loput ovat yhteisessä harjoitusohjelmassa.

Aleksi Sairanen on liikuntaneuvoja, personal trainer ja koulutettu hieroja. Hän myös urheilee itse kilpaa. Aleksi ohjaa 14-15 -vuotiaita urheilijanalkuja maanantaisin ja keskiviikkoisin sekä sunnuntaisin Tanhuvaarassa. Kesäksi harjoitukset siirtyvät Kyrönniemen urheilukentälle. Harjoituksissa keskitytään urheilullisten perusominaisuuksien sekä yleisurheilun lajitaitojen ylläpitoon.

 Juha Naapurilla on yleisurheilutaustaa koko elämänsä ajalta. Juha on ollut 10 vuotta mukana Riennon yleisurheilutoiminassa. Juha ohjaa tunteja 10-15 -vuotialle yhdessä Emman kanssa. Lisäksi Juhalla on urheilijoita yksilövalmennuksessa.

Emma Kuikka valmentaa erityislasten urheiluryhmää maanantaisin Tanhuvaarassa JA 10-13 -vuotiaiden kilparyhmää maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin Tanhuvaarassa. Emma opiskelee liikuntaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulussa Xamk:ssa Savonlinnassa.

Kaitsu Härkönen on toiminut Riennossa jo yli 10 vuotta toimitsijan roolissa, mutta viimeiset 3 vuotta hän on ollut myös seuran hallituksessa. Hänellä on 3.tason valmentajatutkinto rinkilajeista vuodelta 2022. Hän vastaa Riennossa heittoryhmästä, johon sisältyvät rinkilajit (kuula, moukari ja kiekko) poislukien keihäsvalmennus. Kesällä 2024 toukokuusta eteenpäin Kaitsun treenit pidetään Kyrönniemen urheilukentällä keskiviikkoisin klo 18 eteenpäin ja kesäajan ulkopuolella treenit pidetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla aina tiistaisin klo 18.30-20. Kaitsulla on myös yksi henkilökohtainen valmennettava. 

Samuli Nikkanen on valmentanut monia eri ikäisten valmennusryhmiä vuosien varrella.  Samuli on suorittanut yleisurheilun nuorisovalmentajatutkinnon.  Samuli ohjaa pääasiassa nuoria 10-11-v ja 12-13-v ikäryhmiä. Nykyisin Samuli keskittyy enemmän seiväshypyn valmentamiseen ja hän toimikin talvella 2023-2024 piiri- ja alueleirin lajivalmentajana Tanhuvaarassa. Seiväshypyn harjoitukset ovat ns. lisälajien harjoituksia ja niissä käy mukana urheilijoita, jotka pääosin harjoittelevat omissa valmennusryhmissä. Valmennus-/ harjoitusmahdollisuus  on tarjolla myös seuran ulkopuolisille urheilijoille, joita varsinkin talvikaudella käy usein harjoittelemassa Tanhuvaarassa. Harjoituspaikkana toimii Tanhuvaaraan urheiluopisto talvikaudella sekä kesällä Kyrönniemen kenttä. Harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa, pääosin seuran vakioharjoituspäivisin eli sunnuntaisin.  
Seiväshyppyä Samuli on valmentanut vuodesta 2015 lähtien. Hän on saanut oppia lajiin monilta leirityksiltä joissa hän ollut urheilijoiden mukana, esimerkiksi kesäisin Someron seiväskarnevaaleissa. Lajin pariin pääsee nyt matalalla kynnyksellä, sillä Samulille on kertynyt vuosien saatossa paljon eri seipäitä lajin opetteluun. 

Heiko Gross on keihästreenien apuvalmentajan roolissa.

Orvo Paatero toimii mukana valmennusjoukoissa.