Kyky- ja Piirileirit Tanhuvaarassa

27.11.2009

Seuraava leiri 24-25.4.2010. Yhden leirin hinta on 39 euroa lattiamajoituksella ja 57 euroa huonemajoituksella. Riento maksaa puolet kahdesta leiristä vuoden aikana!

Hei yleisurheiluväki!

Kesän 2009 kisat alkavat olla takanapäin ja alamme jälleen valmistautua ensi kesän koviin koitoksiin. Parhaiten valmistautuminen onnistuu yhteisillä piiri- ja kykyleireillämme, joita järjestetään talven aikana yhteensä neljä. Leirillä pääset tutustumaan oman lajisi harjoittelun saloihin, tekniikkavinkkeihin ja pääset tutustumaan omanikäisiisi yleisurheilua harrastaviin lapsiin ja nuoriin.

Leirit ovat olleet kaikkien suomalaisten menestyvien yleisurheilijoiden ensiaskel kohti menestystä. Tulethan siis sinäkin leirille!!

Leirit jakautuvat 8-11-vuotiaille tarkoitettuihin kykyleireihin ja 12-15-vuotiaille tarkoitettuihin piirileireihin.

Leirejä järjestetään Tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnassa seuraavasti:
7-8.11.2009
18-20.12.2009 (Huom! pe-su)
6-7.2.2010
24-25.4.2010

Leirit alkavat lauantaina klo 11.00 ja päättyvät sunnuntaina klo 15.00. Yhden leirin hinta on 39 euroa lattiamajoituksella ja 57 euroa huonemajoituksella.

Toinen leiri on Yleisurheile tähtien kanssa -suurleiri, jossa ovat mukana myös Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Leiri alkaa jo perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 15.00. Leirin hinta on huonemajoituksella 105 euroa ja lattiamajoituksella 80 euroa. Tarkempi esite leiristä nähtävillä tästä!

Leirillä ohjaajina toimivat seuraavat henkilöt:

Piirileiritys:
Sami Huoman/kestävyysjuoksu
Jani Siitonen/pikajuoksu, aitajuoksu
Heiko Gross/hypyt
Mira Kuula/heitot

Kykyleiritys:
Mari Nousiainen

Ilmoittautumiset: Kalle Husso kalle.husso@tanhuvaara.fi
Toiselle leirille ilmoittautuminen 7.12.2009 mennessä.
Kerro ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi, ikäsi, oletko kyky- vai piirileiriläinen, lajisi ja seurasi.

Jos seuralta tulee yhdelle leirille 8 urheilijaa (kyky- ja piirileiri), saa heidän seuransa lähettää heidän mukaansa leirille yhden huoltajan/valmentajan, jolle viikonloppu on ilmainen.

Nyt ei muuta kun kokoamaan mahdollisimman suurta joukkoa leiritykseen ja valmistautumaan kohti ensi kesää treenaten mukavassa porukassa Tanhuvaarassa!

T: Kalle Husso
Nuorisopäällikkö, kyky- ja piirileiritysvastaava