Myllynen niukasti mitalien ulkopuolelle

3.9.2010

Riennon Netta Myllynen lähti taistelemaan viimeisessä lajissa 800 metrillä vielä pronssista, mutta joutui taipumaan neljänneksi 14-vuotiaiden viisiottelussa nuorten moniotteluiden SM-kisoissa Sastamalassa sunnuntaina

Savonlinnan Riennon Netta Myllynen lähti taistelemaan viimeisessä lajissa 800 metrillä vielä pronssista, mutta joutui taipumaan neljänneksi 14-vuotiaiden viisiottelussa nuorten moniotteluiden SM-kisoissa Sastamalassa sunnuntaina.
Myllysen piti juosta kymmenen sekuntia kovempaa kuin Jyväskylän Kenttä-Urheilijoiden Sini Toivola ja hän lähtikin liikkeelle rohkeasti ensimmäisen kierroksen sujahtaessa 1.11. Lopussa tuli kuitenkin seinä vastaan pitkän, lähes kymmentuntisen ottelu-urakan päätteeksi. Aika oli hyvä 2.41,60.
- Lähdin kaikki tai ei mitään -periaatteella. Kauheatahan 800 metriä aina on, pikajuoksuissa parhaimmillaan oleva Myllynen kommentoi.
Myllynen keräsi 2167 pistettä jääden ennätyksestään vain 22 pisteen päähän. Pronssiin jäi eroa 41 pistettä. Myllysen vahvuus oli tasaisuus, sillä hän oli lajeissa sijoilla 6-15.
- Olen tyytyväinen, sillä kenttälajeja olen treenannut vähän.
80 metrin aidat kulki sähköajan ennätystä sivuten 12,77. Pituudessa oli ongelmia osua lankulle ja se verotti tulosta. Parhaaksi jäi 4,72. Keihäässä syntyi tulos 32,58 ja korkeudessa 147.
- Korkeus tuntui jo jaloissa, mutta vikalla sain taisteltua 147 yli.

Tulokset