Kunniakierros-varainkeruutapahtuma su 28.8. klo 18.00

25.8.2016

Sunnuntaina järjestetään perinteinen Kunniakierros-varainkeruutapahtuma Kyrönniemellä klo 18.00 alkaen. Jokainen osallistuja kerää itselleen tukijoita, joko kiinteän perusmaksun tai kierrosmaksun muodossa. Tunnin aikana liikutaan porukalla ja tehdään rahaa seuratyön hyväksi.

Kunniakierros on merkittävässä osassa seuran varainhankintaa ja onnistunut Kunniakierros on elinehto taloudelliselle hyvinvoinnille. Osallistutaan siis kaikki talkoisiin ja mahdollistetaan harjoitusmaksujen pysyminen kohtuullisena sekä hyvän stipendijärjestelmän ylläpitäminen. Esimerkiksi siitä nauttiakseen onkin Kunniakierros yksi urheilijan tärkeimmistä velvoitteista!

Lisätietoja Kunniakierroksesta antavat seuran puheenjohtaja sekä Etelä-Savon Kunniakierros-päällikkö Olli Teijonmaa (0400-675348, olli.teijonmaa@hartwall.fi) ja valmennuspäällikkö Joni Jäntti (jonijantti@hotmail.com, 050-5438493).