Riennon viikkotiedote- viikko 51

16.12.2019

Tässä ajankohtaisia yleisurheiluasioita useampikin. Te, ketkä ette ole rientolaisia, ei ihan kaikki näistä teitä koske, mutta osa kylläkin:

 
1) Tanhuvaaran hallivahti-toiminta jatkuu ennen vuodenvaihdetta sunnuntaihin 23.12. saakka ja jatkuu sitten tauon jälkeen torstaina 2.1. Vuoroille on löytynyt syyskauden aikana kiitettävästi tekijöitä. Kiitokset siitä kaikille! Yksi vuoro on jäänyt toistaiseksi väliin ja nyt sekä vielä maanantaina että keskiviikkona on vuoro vailla tekijää. Toivottavasti vielä jotkut saadaan näitäkin vuoroja hoitamaan. Homma on mukava ja helppo ja ohjeistus löytyy selkeästi laminoituna paperilla. Ohjeistukset on myös vielä tämän tiedotteen liitteenä, joten voitte kerrata, mistä on kyse. Vuorojen varaaminen tapahtuu täältä: https://docs.google.com/document/d/1UZdF2okmjtpFMonLFZF9r3MA5ByhgvJSNlA96QCeoao/edit. Linkki löytyy myös Riennon sivuilta kohdasta Savonlinnan Riento ry -->Hallivahti: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/hallivahti/
Mikäli et pääse muokkaamaan, "pyydä muokkausoikeutta" ja se käydään teille myöntämässä. Tarvittaessa voi myös laittaa viestiä, minkä vuoron haluaa ottaa, niin voidaan se käydä lisäämässä. Tuonne lomakkeeseen kun kirjoittaa, niin ei tarvitse tallentaa erikseen, vaan jokainen lyönti tallentuu reaaliajassa ja on kaikkien nähtävillä.

 
2) Annikan, Saaran ja Samulin ryhmillä ei joululoman aikana ole omia harjoituksia normaalisti, vaan näille ryhmille järjestetään kolmet yhteisharjoitukset, johon voivat kaikki ryhmäläiset osallistua riippumatta siitä, käykö harkoissa minä päivänä ja monta kertaa viikossa. Harjoituksiin pyydetään kaikkia ilmoittautumaan Annika Luukkaiselle (040-4121486), jotta on ainakin jonkinlainen käsitys harjoituksiin tulijoiden määrästä ja osataan varautua sunnuntaina 29.12. että tarvitaanko kahta valmentajaa paikalle. Harjoitukset ovat Tanhuvaarassa seuraavasti. Menkää harjoituksiin ihan normaalisti omalla 10 kerran kortillanne:
  • La 28.12. klo 12.30-14.00: Nopeus/pikajuoksu + lihaskunto (Annika Luukkainen)
  • Su 29.12. klo 15.00-17.00: Pituus + kuula (Annika Luukkainen + Saara Niittymäki tarvittaessa)
  • To 2.1. klo 18.00-20.00: Aitajuoksu + seiväs (Annika Luukkainen + Samuli Nikkanen)
Saaran ja Annikan ryhmissä harjoitukset jatkuvat tämän viikon jälkeen normaalisti maanantaina 6.1. Samulin ryhmällä tämän viikon jälkeen on seuraavat harjoitukset normaalisti sunnuntaina 5.1. Muiden ryhmien joululoma-ajan harjoituksista infoaa oma valmentaja. Mikäli menet harjoittelemaan Tanhuvaaraan nyt loppuvuoden aikana, varmista, että sinne pääsee. Esim. viikolla 51 on Tanhuvaara yleensäkin auki maanantaista perjantaihin (16.-20.12.) vain klo 15.00-20.30 välisen ajan.

 
3) Kauden 2020 yleisurheilulisenssi puuttuu edelleen monelta, vieläkin yli 20 urheilijalta. Vuoden 2019 lisenssi ei siis enää ole voimassa, sillä lisenssikauden muututtua kaudelle 2019 loppui lisenssin voimassaoloaika syyskuun viimeinen päivä. Tuosta perästä löytyy ohjeet lisenssin hankinnalle ja varmistakaa siinä samalla myös oma vakuutustilanteenne. Kattava vakuutus tulee olla kaikilla etenkin kilpaurheilussa mukana olevilla ja vakuutus on yli 18-vuotiaillakin todella halpa sen kattavuuteen suhteutettuna, alle 18-vuotiailla suorastaan naurettavan edullinen: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/  Meillä on Tanhuvaaran käytöstä sopimus, että rientolaisten lisenssiurheilijoiden hinta on halvempi kuin muille, joten tuokin huomioon ottaen lisenssi on välttämätön. Tehdään samalla tavoin kuin aiempinakin talvina, että lisenssi tulee olla hankittuna ennen vuodenvaihdetta tai tuon jälkeen urheilijalla ei ole Tanhuvaaran kortin latausoikeutta alennettuun hintaan. Latausvaiheessa kyseisten urheilijoiden tulee maksaa 15 euron lisämaksu (10x1,50€) itse. Muuten korttia ei vastaanotosta teille myönnetä. Toki lisenssin hankittua tuo lisämaksukuvio poistuu ja lataus onnistuu taas ihan normaalisti.

 
4) Mikäli jää pois harjoitusryhmistä kevätkaudelta, tulee siitä ilmoittaa etukäteen. Ihan takarajana on 19.1. jonka jälkeen lähtee tiedot kevätkauden laskujen laatimista varten. Mikäli myös tulee muutoksia kevätkauden harjoituskertoihin syyskauteen nähden ja jokin muu muutos esim. yhteistiedoissa, tulee siitäkin ilmoittaa. 

 
5) 1.1. alkaen tulee vähän muutoksia Tanhuvaaran käyttämiseen sekä maksuihin. Jatkossa lisenssiurheilijat, jotka eivät enää pääse mukaan urheiluakatemian piiriin (eli ovat siis jo liian vanhoja) ja eivät ole missään seuran valmennusryhmässä (valmennusmaksu seuralle), voivat käyttää Tanhuvaaraa 1.11.-30.4. välisenä aikana keskimäärin 4x viikossa. Kortin uudelleenlatausoikeus seuran piikkiin on heillä tiheimmillään 17 vuorokauden välein. Tällä seura haluaa tukea aikuisikäisten urheilijoiden harjoittelua mahdollisimman hyvin sinä aikana kautta, kun olosuhteet ulkona tehtävään harjoitteluun ovat huonoimmillaan. Muilla käyttöoikeudet säilyvät samoina (Huomioi mm. jäsenmaksu-, lisenssimaksu- ja Kunniakierros-velvoite sekä mahdollisuuksien mukaan osallistuminen muuhun talkootoimintaan!) eli käyntikertoja voi olla joko harjoitusmaksun mukainen määrä viikossa (3-4x/vko) tai 2x/vko heillä, jotka käyvät seuran ryhmissä 1-2x/vko tai omatoimisesti harjoittelevilla/seuran ryhmien ulkopuolisilla. Urheiluakatemiassa harjoittelevathan voivat harjoitella lukuvuoden aikana Tanhuvaarassa rajattomasti uimahalli pois lukien. Muutoksia tulee myös maksuissa eli jatkossa rientolaisten lisenssiurheilijoiden käynnit maksavat 2,50€/kerta, joten ketkä käyvät osan harjoituksista omatoimisesti, huomioikaa tämä. 10 kerran kortti maksaa siis jatkossa 25€! Tämä muutos alentaa hieman Rientoon kuulumattomien urheilijoiden käynneistä tulevaa lisämaksua. Jatkossa teidän käynneistä laskutetaan 1,50€ lisä yhtä harjoitusta kohden.

 
6) Riennon seura-asujen sovitukset ovat heti vuodenvaihteen jälkeen ja tilaus laitetaan alustavasti eteenpäin ennen tammikuun puoliväliä, jotta asut ennättävät saapua ennen talvikauden SM-kisoja. Ihan ensimmäisiin talven hallikisoihin asut eivät ennätä. Näistä infotaan tarkemmin vielä loppuvuodesta, joten seurailkaapa sähköpostejanne. Huomioikaa, että tämä tilaus on kauden ainoa yhteistilaus. Asuja saa kyllä vielä myöhemminkin, mutta kalliimpaan hintaan.

 
7) Tiistaina 14.1. alkaen on kaikilla halukkailla mahdollisuus moukariharjoituksiin kutakuinkin kahdesti kuukaudessa. Harjoitukset pidetään samaan aikaan kuin kiekkoharjoitukset tiistaisin klo 18.30-20.00. Harjoituksia pitää 14.1. alkaen Kaitsu Härkönen. Harjoituksista lisätietoja antaa valmennuspäällikkö (yht.tiedot alla).

 
8) Hallikauden kilpailukausi lähestyy. Toden teolla hallikausi alkaa tammikuun puolella, mutta nyt esim. tämän viikon keskiviikkona on pienemmät kilpailut Joensuussa. Tässä muutama kilpailu, joihin ehdottomasti suosittelen kaikkia osallistumaan. Lähialueen kisojen lisäksi Tampereella 6.-8.3. käytävä Tampere Junior Indoor Games kannattaa laittaa kalenteriin ja varmistaa kisoihin jo majoitus ennen vuodenvaihdetta. Kyseessä on Euroopan suurin junioriyleisurheilun hallikilpailu ja yksi koko yleisurheiluvuoden kohokohdista!

 
 
 
Lisätietoja: Joni Jäntti, jonijantti@hotmail.com, 050-5438493


 

Liitteet