Riennon viikkotiedote - viikko 9

28.2.2020

1) Ensi viikon maanantaista 2.3. alkaen on Riennon ryhmäharjoituksissa puhelimien käyttö kielletty harjoitusten aikana. Näin on seuran johtokunta yksimielisesti päättänyt. Puhelinta voi käyttää ainoastaan harjoitusohjelman tarkastamiseen ja palautusaikojen ottamiseen. Siis ainoastaan harjoituksiin liittyviin asioihin, mikäli se on tarpeellista. Kaikki muu turha käyttö on jatkossa kielletty. Palautuksetkin voi jokainen ottaa sykemittarin jne. kellolla, mikäli sellaisia löytyy, joten puhelinta ei monesti tarvita harjoituksessa lainkaan, mikäli oma valmentaja on harjoituksessa paikalla. Jokainen paljon puhelinta harjoitustilanteessa aiemmin käyttänyt voi miettiä mielessään vastausta seuraavaan kysymykseen: Antavatko jääkiekkovalmentajat pelaajille luvan naputella jatkuvasti puhelinta vaihtopenkillä?

Puhelimen käyttö on ensinnäkin monen nuoren kohdalla erittäin suuri ongelma. Eikä sen käyttö harjoitustilanteessa kuulu asiaan. Harjoituksissa on tarkoitus keskittyä harjoitteluun ja puhelimen käyttö palautusten aikana ei pidä keskittymistä olennaisessa. Urheilijan on oltava myös henkisesti läsnä harjoituksissa, mikäli siitä meinaa saada parhaan hyödyn! Ja ihan sama koskee kilpailutilanteita! Puhelimien naputtelun aika on sitten muulla ajalla. Tosin senkin määrää olisi kaikkien syytä miettiä ja alaikäisten kohdalla myös vanhempien sitä kontrolloida. Yksinään omalla ajalla harjoituksia tekeviä ei pystytä puhelimen käytön osalta valvomaan eikä kieltämäänkään, mutta toivon mukaan kaikki urheilijat ymmärtävät jo itsekin, mistä tässä puhutaan. Valmentajat valvovat jatkossa ryhmäläistensä puhelimien käyttöä parhaansa mukaan. Mikäli pelisääntöjä ei noudateta, voi asiasta sen jälkeen keskustella allekirjoittaneen kanssa. Lupaa puhelimen ylimääräiseen käyttöön ei kuitenkaan tältä suunnalta tule herumaan.

2) Tanhuvaaran hallivahti-toiminta jatkuu hiihtolomatauon jälkeen tämän viikon sunnuntaina 1.3. Molemmat vuorot on vielä vailla tekijää. Samoin lähes kaikki jäljellä olevat kevään vuorot. Vielä olisi vajaa kaksi kuukautta aikaa ahkeroida,niin saamme seuralle lisätienestiä tehdyistä vuoroista 15€/vuoro. Toistaiseksi lähes kaikki vuorot on saatu täytettyä, mistä suuri kiitos vuoroja tehneille! Uusiakin on tässä nyt viime viikkoina saatu ja uudet tosiaan rohkeasti mukaan vuoroja tekemään. Minävoin olla auttamassa uusia mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Vuorojen varaaminen tapahtuu täältä. Tuonne kun kirjoittaa, ei tarvitse erikseen tallentaa, vaan kirjoitukset tallentuvat automaattisesti. Mikäli et pääse muokkaamaan, "pyydä muokkausoikeutta" ja käyn sen myöntämässä. Minulle voi myös laittaa viestiä, minkä vuoron haluaa ottaa ja käyn lisäämässä listaan, mikäli kirjoittaminen ei onnistu:  https://docs.google.com/document/d/1UZdF2okmjtpFMonLFZF9r3MA5ByhgvJSNlA96QCeoao/edit. Linkki löytyy myös Riennon sivuilta kohdasta Savonlinnan Riento ry -->Hallivahti:  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/hallivahti/

3) Alkuvuodesta tilatut Riennon seura-asut ovat saapuneet juuri ennen hiihtoloman alkua. Kaikki, ketkä ovat niitä tilanneet ja ette ole niitä vielä kyselleet, kysykää niitä Samuli Nikkaselta ensi viikolla. Samulin puhelinnumero on 044-5359769. Samuli on vielä hiihtolomareissulla, joten tänä viikonloppuna niitä ei ole saatavissa.

4) Riennon kesäarpajaisten palkintojen keräys sujui loistavasti! Siitä suuret kiitokset kaikille palkintoja keränneille! Arpojen myynti tulee alkamaan 15.3. Tuohon mennessä pyritään arpalistat toimittamaan postitse jäsenkirjeen yhteydessä viikolla 11 tai viimeistään viikolla 12. Tarkoituksena on siis myydä arpoja yhdessä. Samassa yhteydessä arpalistan kanssa tulee siis jäsenkirje, jossa on ajankohtaista informaatiota etenkin yleisurheilukesää 2020 koskien. Tuossa yhteydessä toimitetaan myös jäsenmaksulasku. Jäsenkirjeen postituksesta ja arpojen myynnistä laitetaan lisää informaatiota lähempänä maaliskuun puoltaväliä. Täältä lisätietoja arpajaisiin liittyen:  http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/savonlinnan-riento-ry/kesaarpajaiset-2020/

5) Hallikausi alkaa kisojen osalta kääntyä loppumetreilleen, mutta vielä on muutamia hyviä kisoja jäljellä. Tässä alla niitä. Tampereella käytävä kisa on etenkin erittäin suositeltava kaikille! Se on Euroopan suurin junioriyleisurheilukilpailu ja erittäin hyvä kilpailukokemus!

6.-8.3. Tampere:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25591 (ilmoittautuminen päättyy su 1.3.)
15.3. Tanhuvaara:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25465
28.3. Joensuu:  https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25533

6) Tanhuvaarassa 15.3. käytävien keväthallien toimitsijailmoittautuminen on käynnistetty. Kisoihin tarvitaan suunnilleen samanlainen määrä toimitsijoita kuin helmikuun alussa pidettyihin pm-hallikisoihin. Etenkin nuoret yli 15-vuotiaat urheilijat, jotka enää näissä kisoissa harvemmin kisaavat, tulkaa tekin toimitsijahommiin, jotta saadaan kisat sujuvasti läpi vietyä. Viime keväänä teitä oli hyvä määrä ja nytkin odotetaan, että tulette mukaan. Suurimmalla osalla on varmasti harjoitukset tuona päivänä kisojen jälkeen, joten toimitsijahommat menee siinä samalla! Toimitsijailmoittautumiset täältä:  https://docs.google.com/document/d/1Hw5M-1WTrQ5mXaJPfmwZVabowkR3yEhC7CvyeaaRa14/edit?ts=597076c0 Listaan kirjoittaminen onnistuu samoilla periaatteilla kuin hallivahtilistan kohdalla. Joten lisätietoja siitä saatte kohdasta 2.


Hyvää viikonloppua kaikille!

Lisätiedot:
Joni Jäntti
Valmennuspäällikkö
050-5438493
jonijantti@hotmail.com