Riennon viikkotiedote - viikko 19

7.5.2020

1) Kesäkauden harjoitustoiminta alkaa nuorisovalmennusryhmissä 1. kesäkuuta! Harjoituksia pystytään järjestämään kokoontumisrajoitusten puitteissa ja muut annetut säädökset huomioon ottaen, mutta kutakuinkin siis normaalisti. Tarkemmista harjoituksissa huomioon otettavista seikoista ohjeistetaan vielä ennen harjoitusten alkua. Ilmoittautuminen on auki, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan! Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/valmennusryhmat-ja-yleisurheiluk/valmennustoiminta-kesakausi-2020/

Huomioikaa, että aiemmin ryhmässä olleiden tulee myös ilmoittautua mahdollisimman pian, jotta nähdään, saadaanko uusia kuinka paljon mahtumaan. Yleisurheilukoulujen osalta ei ilmoittautuminen ole vielä auennut, mutta aukeaa ensi viikon alkupuolella. Yleisurheilukoulut aloittavat myös 1. kesäkuuta alkavasta viikosta alkaen.

2) Kesäarpajaisissa arpojen myyntiaikaa on vielä reilu kuukausi jäljellä. Toivon mukaan olette jo myyntityötä aloitelleet ja mikäli ette, pyrkikään sitä aloittamaan. Huomioikaa, että arpoja voi myydä puhelimitse tai vaikkapa Facebookissa mainostamalla. Muutamat ovat saaneet esimerkiksi Facebookin kautta myytyä kokonaisen listan ja pyytäneet jo toisenkin listan myytäväksi.

Kesäarpajaiset on meidän taloudelle äärimmäisen tärkeä etenkin nyt, kun tulomme eivät ole normaalit vallitsevan tilanteen vuoksi. Pyritään yhdessä myymään arpoja hyvin ja selvittämään haastava tilanne yhdessä. Hyvin arpoja myymällä meille ei ongelmia synny. Sama koskee loppukesän/alkusyksyn Kunniakierros-varainkeruukampanjaa, josta viestitään tarkemmin keskikesällä. Mikäli et saa listaa syystä tai toisesta myytyä täyteen, ilmoita siitä hyvissä ajoin mielellään jo toukokuun aikana seuramme puheenjohtajalle Teuvolle, jotta arpoja voidaan vielä yrittää myydä. 15.6. jälkeinen ilmoitus ja tyhjän listan palauttaminen ei kelpaa. Arpoja voi ostaa myös itse.

3) Kesän kilpailutoiminnasta emme vielä pysty tarkalleen sanomaan, sillä aluehallintoviraston päätös yli 50 hengen kilpailutapahtumien erityisjärjestelyistä ei ole vielä tullut. Tuo tulee ilmeisesti ensi viikon alkupuolella. Joka tapauksessa tavalla tai toisella kilpailutoimintaa pystytään järjestämään 1.6. alkaen ja kesäkuussa tulee varmasti Kyrönniemellä kilpailutapahtumia olemaan. Toukokuun osalta kilpailut on joko peruttu tai siirretty. Mikäli kilpailutoiminta on alkukesän osalta hyvin rajoitettua, tultaneen virallisten kisojen oheen järjestämään virtuaalikisoja nuoremmille. Kaikista kilpailuihin liittyvistä infotaan ensi viikon aikana.

4) Omalla ajalla harjoitteluun voi hyödyntää YouTubeen ladattuja videoita, jotka löytyvät Savonlinnan Riennon tililtä: https://www.youtube.com/results?search_query=savonlinnan+riento

Hyvää viikonloppua kaikille ja ei muuta kuin kohti kesän yleisurheilutoimintaa! Nyt kun toiminta on palaamassa normaaliksi, niin viikkotiedotteita laitetaan taas kutakuinkin viikoittain.


Lisätiedot:
Joni Jäntti
Savonlinnan Riento
Valmennuspäällikkö
050-5438493
jonijantti@hotmail.com