Riennon viikkotiedote - viikko 21

19.5.2020

1) Kesäkauden harjoitustoiminta alkaa siis nuorisovalmennusryhmissä 1. kesäkuuta. Nythän ollaan jo toukokuun aikana saatu pikku hiljaa ryhmäharjoituksia käyntiinkin. Kuitenkin kesäkautta varten tarvittaisiin mahdollisimman pian tiedot kaikkien entisten ryhmäläisten jatkosuunnitelmista, sillä muuten ei pystytä vahvistamaan uusille halukkaille mukaan tulijoille, että mahtuvatko mukaan. Kaikki kyllä pyritään mahduttamaan, mutta toisaalta apuvalmentajan käyttö voi joissakin ryhmissä ja jonkun päivän harjoituksissa tulla välttämättömäksi ja siihen tulisi mahdollisesti varautua. Joten ilmoittautukaa kesäkaudelle viimeistään tämän viikon perjantaina 22.5. Ilmoittautuminen koskee siis kaikkia muita suurempia ryhmiä paitsi Jonin ryhmää. Suurin osa on jo ilmoittautunut tai jo ilmoittanut, ettei kesäkaudella ole mukana, mutta osalta ilmoitukset vielä puuttuvat. Ilmoittakaa siis mielellään sekin, mikäli ette ole kesäkaudella mukana, jotta emme turhaan ilmoittautumista teiltä odota. Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/valmennusryhmat-ja-yleisurheiluk/valmennustoiminta-kesakausi-2020/

2) Lasten yleisurheilukoulujen ilmoittautuminen on myös käynnistynyt viime viikon lopulla. Ilmoittautuminen on auki täällä: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/valmennusryhmat-ja-yleisurheiluk/yleisurheilukoulut/kesan-2020-lasten-yleisurheiluko/

3) Kesän uutena tarjontana tulee olemaan aikuisten yleisurheilukoulu, joka alkaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Ajankohdat ovat kuitenkin vielä auki, mutta ne pyritään vahvistamaan keskiviikkoon 20.5. mennessä ja ilmoittautuminen käynnistyisi näin ollen myös keskiviikkona. Tältä osin kaikki kiinnostuneet seurailkaa Riennon sivuja! Aikuisten yleisurheilukoulua järjestetään lähtökohtaisesti 1x/vko 1,5h kerrallaan.

4) Kesän kilpailutoiminnasta emme edelleenkään pysty tarkalleen sanomaan, sillä aluehallintoviraston päätös yli 50 hengen kilpailutapahtumien erityisjärjestelyistä ei ole vieläkään tullut. Joka tapauksessa tavalla tai toisella kilpailutoimintaa pystytään järjestämään 1.6. alkaen ja kesäkuussa tulee varmasti Kyrönniemellä kilpailutapahtumia olemaan. Olemme varautuneet siihen, että toukokuun lopulle kaavailtu ensimmäinen ABC-kilpailu tullaan järjestämään ehkä joko tiistaina 9.6. tai kahdessa osassa 9.6. ja 16.6. Myös 2.6. on mahdollinen päivä, mutta voi nyt tulla turhan nopeasti vastaan, kun päätökset kilpailutoiminnasta viipyvät. Mikäli kilpailutoiminta on alkukesän osalta hyvin rajoitettua, tultaneen virallisten kisojen oheen järjestämään virtuaalikisoja nuoremmille. Kaikista kilpailuihin liittyvistä asioista infotaan heti kun pystytään.

5) Kesäarpajaisissa arpojen myyntiaikaa on vielä neljä viikkoa jäljellä. Toivon mukaan olette jo myyntityötä aloitelleet ja mikäli ette, pyrkikään sitä aloittamaan. Huomioikaa, että arpoja voi myydä puhelimitse tai vaikkapa Facebookissa mainostamalla. Muutamat ovat saaneet esimerkiksi Facebookin kautta myytyä kokonaisen listan ja pyytäneet jo toisenkin listan myytäväksi.  Kesäarpajaiset on meidän taloudelle äärimmäisen tärkeä etenkin nyt, kun tulomme eivät ole normaalit vallitsevan tilanteen vuoksi. Pyritään yhdessä myymään arpoja hyvin ja selvittämään haastava tilanne yhdessä. Hyvin arpoja myymällä meille ei ongelmia synny. Sama koskee loppukesän/alkusyksyn Kunniakierros-varainkeruukampanjaa, josta viestitään tarkemmin keskikesällä. Mikäli et saa listaa syystä tai toisesta myytyä täyteen, ilmoita siitä hyvissä ajoin mielellään jo toukokuun aikana seuramme puheenjohtajalle Teuvolle, jotta arpoja voidaan vielä yrittää myydä. 15.6. jälkeinen ilmoitus ja tyhjän listan palauttaminen ei kelpaa. Arpoja voi ostaa myös itse.

6) Omalla ajalla harjoitteluun voi hyödyntää YouTubeen ladattuja videoita, jotka löytyvät Savonlinnan Riennon tililtä: https://www.youtube.com/results?search_query=savonlinnan+riento

7) Hyödyntäkää myös nuorimpien ryhmät edelleen zoom-etäharjoituksia, joita on nyt järjestetty jo muutaman viikon ajan korvaavina harjoituksina, kun normaalitilanteeseen emme harjoitusten osalta ole vielä päässeet. Noita harjoituksia järjestetään ainakin 30.5. saakka, mutta mahdollisesti vielä viikkoa myöhemminkin.

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

Lisätiedot:
Joni Jäntti