Riennon viikkotiedote - viikko 25

19.6.2020

1) Kesäarpajaisissa arpojen myyntiaika päättyy virallisesti tänään, mutta ei liene kovin suuri rikos, mikäli arpoja myy vielä tämän viikonlopun ja alkuviikon aikana. Joka tapauksessa viimeistään tiistaista alkaen toivotaan viimeisiä listoja palautettavaksi. Listoja on jo reilu puolet palautunut. Kuten jo aiemmin on erittäin moneen kertaan viestitetty, ei 19.6. jälkeinen ilmoitus ja tyhjän listan palauttaminen kelpaa. Arpoja voi ostaa myös itse. Arpalistan voi palauttaa esimerkiksi ensi viikon tiistain kisoissa Kyrönniemellä tai harjoituksissa. Samoin arpajaisiin hankitut palkinnot voi tuoda esim. tiistain kisoihin. Teuvo on kentällä myös esim. keskiviikkoisin klo 18.00-19.00. Minullekin voi listoja antaa.

2) Kilpailukausi jatkuu ensi viikon tiistaina 23.6. Kyrönniemellä. ABC-kisoissa on sarjoja 5-vuotiaista alkaen. Kisaan ilmoittautuminen alta löytyvästä linkistä. Ilmoittautuminen päättyy huomenna 20.6. Jälki-ilmoittautumisaikaa on sitten vielä sunnuntaihin klo 20 saakka. Rientolaisille osallistuminen kisaan on ilmaista, mikäli ilmoittautuu ennakkoilmoittautumisajan puitteissa. Muussa tapauksessa myös rientolaisilla jälki-ilmoittautumismaksu. Samalla jo kerrottakoon seuraavista kisoista eli torstaina 2.7. käydään Kyrönniemellä 9-15-vuotiaiden piirinmestaruusottelut eli otteluhuipentuma. Tulkaa rohkeasti ottelemaan, vielä kun on kotikisatkin. Samalla saa suorittaa 3-5 lajia samalle illalle kokonaisen ottelun lisäksi. Linkki kisaan löytyy myös alta:

ABC-kisa 23.6. https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=26192 (Ennakkoilmoittautuminen päättyy 20.6.)
Otteluhuipentuma 2.7. https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=26010

3) Tiistain kilpailuun on toimitsijailmoittautuminen käynnissä. Ilmoittautuminen tapahtuu tutussa paikassa. Toimitsijoita tarvitaan vielä viitisen kappaletta 5-7-vuotiaiden pallonheiton lisäksi. Siihen toimitsijat tulevat lähtökohtaisesti pallonheittoon osallistuvien lasten vanhemmista. Ilmoittautukaa toimitsijoiksi mielellään huomisen kuluessa, mutta viimeistään sunnuntaihin klo 20 mennessä. Ketkä ovat tälle vuodelle toimintaan mukaan tulleita, ei teillä välttämättä ole oikeutta muokkaamiseen. Ilmoittakaa siitä ja pyrin muokkausoikeuden kaikille saamaan. Sen pystyy myös sieltä klikkaamaan "pyydä muokkausoikeutta". Lomakkeeseen kun kirjoittaa, tallentuu kaikki automaattisesti, eikä erillistä tallentamista tarvita. https://docs.google.com/document/d/1Hw5M-1WTrQ5mXaJPfmwZVabowkR3yEhC7CvyeaaRa14/edit?ts=597076c0

4) Kaikille uusille nyt kesäksi mukaan tulleille muistutus, että lisenssi tulee hankkia välittömästi, mikäli sitä ei ole vielä hankkinut. Lisenssin voi hankkia täältä: https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/  Jotta pystyy ilmoittautumaan kisoihin kilpailukalenterin kautta, tulee olla lisenssi. Tarkastakaa lisenssiä hankkiessa, millaisen vakuutusturvan se antaa. Huom! Tuolla lukee, että seuran jäsenmaksu tulee olla suoritettuna, että voi hankkia lisenssin. Se ei siltä osin pidä paikkaansa, että lisenssin pystyy kyllä hankkimaan, vaikkei jäsenmaksua olisi vielä suorittanutkaan, mutta jäsenmaksu luonnollisesti kuuluu jokaisen ryhmissä/toiminnassa mukana olevien hoitaa. Uusille kesäksi mukaan tulleille jäsenmaksulaskut laitetaan ensi viikolla sähköpostitse.

5) Kesäkauden valmennusryhmälaskut laitetaan kaikille sähköpostitse sunnuntaina. Laskun eräpäivä on 15.7.

6) Riennon vuorot ovat Kyrönniemellä seuraavasti, ellei toisin ilmoiteta:

Maanantai klo 17.30-19.30
Tiistai klo 18.00-20.00
Keskiviikko klo 18.00-19.00 (yleisurheilukoulu, välttäkää tätä ajankohtaa!)
Torstai klo 17.30-19.30

Jalkapalloilijoilla on vuoroja maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 16.15-17.30. Harjoittelu tuolloin juoksuratojen puolella ja lajien suorituspaikoilla omalla vastuulla, mutta ei suositeltavaa. Nurmialue on luonnollisesti poissa käytöstä. Kotipelit on STPS:n edustusjoukkueella 27.6., 19.7., 26.7. ja 7.8. Tuolloin ja myös noin tunnin ennen ottelun alkamista on kaikki harjoitustoiminta kentällä kielletty. Tarkastakaa ottelun alkamisajat esim. STPS:n sivuilta. Kesäkuun ottelun alkamisaika on klo 15.00. Lisäksi viikonloppuisin voi olla joitakin tapahtumia, jotka estävät harjoittelun. Noista infotaan parhaamme mukaan. Muulla ajalla harjoittelu onnistuu yleensä hyvin. Esimerkiksi arkisin ennen klo 16.15 ei kentällä ole mitään vuoroja eikä hyvinkään todennäköisesti mitään tapahtumiakaan. Kyrönniemellä ei ole välttämättä missään vaiheessa päivää päivystävää kenttämiestä. Suurimmalla osalla valmentajista on avain välinevarastoihin ja wc-tiloihin. Huomioikaa tämä, mikäli menette harjoittelemaan johonkin muuhun aikaan kuin Riennon vuorolla, jonka aikana yleensä vähintään joku avaimen omistava on kentällä.

7) Kyrönniemen ympäristössä on ollut toukokuun puolivälistä alkaen auki liikunta- ja luontoradat, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä. Ratojen sisällöt uusittiin tämän viikon maanantaina ja uusitaan seuraavan kerran maanantaina 13.7. Radoista lisää Riennon sivuilta. Menkääpä liikkumaan vaikka koko perheellä! http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/harrasteliikunta/

Hyvää juhannusta kaikille!

Lisätiedot: