4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulu TALVI 2021-2022

Kenelle? Mikä?

Liikuntaleikkikoulu on tarkoitettu 2016-2018-syntyneille lapsille. Liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Sisältö painottuu perusliikuntamuotojen harjoitteluun: juoksut, hyppelyt, ketteryys, liikuntaleikit ja mielikuvaleikit. Toiminta hyvin leikinomaista.

Ohjaajana toimivat liikuntaleikkikouluista talvikaudella 2021-2022 vastaava Teuvo Jäntti ja muut seuran koulutetut ohjaajat.


Missä? Milloin?

Kokoontumiset keskiviikkoisin Mertalan koulun salissa klo 16.45-17.30 keskiviikosta 15.9. alkaen.


Varusteet:

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo


Hinta:
 
50€/syyyskausi ja sama hinta keväkaudella. Sisaralennus 5€/lapsi. Maksuun sisältyy liikuntaleikkikoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.


Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun. 


Ilmoittautumiset:

Alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta ennen ensimmäisen kerran alkamista. 


Kuvaus- ja videointilupa:

Ilmoitathan kuvauslupa-kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon harjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa. 

 
Tiedustelut: Teuvo Jäntti, teuvo.jantti1@gmail.com tai 050 3653784. 
 
 

 

Ilmoittautuminen liikuntaleikkikouluun

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.