Olli Teijonmaan muistokisat 11.-12.6.2022

Olli Teijonmaan muistokisat järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2017 aiemmin keväällä menehtyneen Riennon puheenjohtajan muistolle. Kesällä 2021 kilpailut laajenivat kaksipäiväiseksi tapahtumaksi ja kilpailut saavat jatkoa kesäkuussa 2022. Kesällä 2022 kilpaillaan kuvankauniilla Kyrönniemen kentällä 11.-12.6. Kilpailuiden tavoitteena on kohota lähivuosien aikana itäisen Suomen merkittävimmäksi vuosittaiseksi yleisurheilukilpailuksi. 

Kisoissa on erittäin laaja lajivalikoima, jolla pyritään tarjoamaan kaikille mahdollisuus kisaamiseen ja nimenomaan molempina kilpailupäivinä. Kisoissa on myös 11-15-sarjoissa pikaviestit ja pitkät viestit, joissa on oiva mahdollisuus treenata seuraavan viikonlopun YAG:ta varten! Kilpailut järjestävä Riento panostaa kisoissa etenkin mieleenpainuvan tapahtuman kehittämiseen. Erinomainen ison kisan tunnelma ja ennen kaikkea nuorekas tapahtuma ovat leimallisia Olli Teijonmaan muistokisoille. Kisojen yhteydessä on samalla kaikilla ulkopaikkakuntalaisilla mahdollisuus tutustua yhteen Suomen hienoimmista kesäkaupungeista ja kesällä 2022 onkin kyseinen viikonloppu varsin vilkas ja tapahtumia on ympäri kaupungin. 

Lisää tietoja kisoihin liittyen on tulossa pian. Kisaan ilmoittautuminen on jo käynnissä kilpailukalenterissa: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29722 

Kisojen pääyhteistyökumppaneina toimivat Hartwall/Gatorade, Kuljetusliike Pulkkinen ja UPM. Loputkin mukana olevat yhteistyökumppanit julkaistaan lähempänä kilpailuja.