7-9-vuotiaiden yleisurheilukoulu TALVI 2022-2023

Kenelle? Mikä?

Yleisurheilukoulu on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille 2014-2016-syntyneille lapsille. Sisältö painottuu perusliikuntamuotojen hiomiseen: juoksut/juoksuleikit, nopeus, ketteryys, tasapaino, liikuntaleikit, yleisurheilun lajikohtainen harjoittelu. 

Ohjaajana toimivat yleisurheilukouluista talvikaudella 2022-2023 vastaava Teuvo Jäntti ja muut seuran koulutetut ohjaajat.


Missä? Milloin?

  • Maanantaisin Nojanmaan koulun salissa klo 17.00-18.00 maanantaista 26.9. alkaen
     
  • Torstaisin Pihlajaniemen koulun salissa klo 16.30-17.30 torstaista 29.9. alkaen

Varusteet:

Sisäliikunta-asu ja sisälenkkarit sekä juomapullo


Hinta:
 
55€/syyskausi ja sama hinta keväkaudella. Sisaralennus 5€/lapsi. Maksuun sisältyy yleisurheilukoulun harjoitukset.Yleisurheilulisenssin hankit itse (myöhemmin saamasi ohjeen mukaan). Se sisältää vakuutuksen ja kilpailuluvan. 


Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko syyskauden/kevätkaudenmaksun. 


Ilmoittautumiset:

Alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta 20.9. mennessä


Kuvaus- ja videointilupa:

Ilmoitathan kuvauslupa-kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon harjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa. 

 
Tiedustelut: Teuvo Jäntti, teuvo.jantti1@gmail.com tai 050 3653784. Ajalla 14.-20.9. vain tekstiviestillä!
 

Ilmoittautuminen yleisurheilukouluihin

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.