Katsojalle

Kuinka katsomaan?

Kyrönniemen urheilukenttä sijaitsee idyllisellä paikalla Saimaan syleilyssä. Kisapaikalle pääsee vaivattomasti autolla,  bussilla tai vaikka kävellen, sillä tapahtumapaikka sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta.

Tervetuloa siis paikan päälle seuraamaan, kun maamme lahjakkaimmat nuoret urheilijat pääsevät näyttämään taitonsa sekä taistelevat mestaruuksista.

Olemme ylpeitä isännöidessämme tätä tapahtumaa, joka on täynnä intoa, jännitystä ja urheiluhengen sykettä.

Koe Savonlinna tekemisen kautta

Savonlinna tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja, sekä värikkäitä ja hauskoja tapahtumia kisojen ulkopuoliselle ajalle. Tutustu ja koe Savonlinnan kattava tarjonta!

Houkuttelisiko päästä maisemaristeilylle Savonlinnan ympäri ja kokea kuvan kauniit järvimaisemat. Risteilyt ovat mahtava tapa kokea ja mukavilla aluksilla matka sujuu mukavasti! Lue lisää täältä! 

Savonlinna kaupungilta löytyy paljon erilaisia urheiluvaihtoehtoja. Pääset pelaamaan padelia, tennistä tai sulkapalloa. Voit myös lähteä ulkoilemaan Savonlinnan kuvan kauniiseen järvimaisemaan esimerkiksi Sulosaareen, josta löytyy kesäisin lettukahvila.

Haluatko kokea Saimaan vedet läheltä? Vuokraa itsellesi kolmeksi tunniksi maksuton kaupunkivene! Pääset soutelemaan Savonlinnan kauniisiin vesistöihin. Lue lisää täältä! 

Miltä kuulostaa pakohuoneet, fatbiket, kanootit, benji-trampoliinit tai vesijetit? Jos kiinnostuit niin lue lisää täältä!

Lue lisää mahdollisuuksista Visit Savonlinnasta!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kisojen aikaiset tapahtumat

Haluatko päästä kuuntelemaan suomen huippu artisteja, kun Olavinlinnan Super Weekend valtaa Savonlinnan. Tunnelmallisessa Olavinlinnassa järjestetään 8.8-11.8 viiden konsertin mittainen musiikkispektaakkeli. Tarjolla on suomirockia sekä iskelmää. Artisteja ovat mm. Haloo Helsinki, Eppu Normaali ja Katri Helena! Lue lisää täältä!

Kiinnostaisiko sinua päästä viettämään aikaa ikiaikaisen tiedon tyyssijaan, Paasveden pirujen kotiseudulle? Tutustu kansanperinteisiin ja kulttuuriin pirullisten tarinoiden kautta, ja risteile Paasveden mystisillä vesillä.

Täältä voit lukea lisää alueemme tapahtumista täältä

Kisojen lähettyviltä löytyy:

Lue lisää:

Alla linkki bussiaikatauluihin ja reitteihin. Kyrönniemen kentälle kulkee keskustasta bussi numero 1.

Katso aikataulu täältä ja täältä

Liikenteenohjaus on opastamassa kentälle saapuvia vapaille pysäköintipaikoille osoitteessa Kyrönniemenkatu 5, 57200 Savonlinna. Kentän välittömässä läheisyydessä on matkustajien jättämiseen varattu alue. Varaudu siihen, että kentän läheisyydessä olevien paikkojen ollessa täynnä joudut pysäköimään alueelle, josta kentälle on matkaa 300-400m.