Urheilijalle

Tervetuloa kilpailemaan Savonlinnan Kyrönniemen kentälle Saimaan rannalle Olavinlinnan kainaloon!

Näiltä sivuilta voit lukea lisää niin virallisia kisaohjeita kuin aikatauluista, palveluista kenttäalueella kuin vinkkejä kentän lähiympäristöstä löytyvistä palveluista.

Lyhennelmä Kilpailuohjeista

Urheilijan tulee ilmoittautua kilpailuihin viimeistään 1.8.2024 Kilpailukalenterissa. Ilmoittautumismaksu on 18 euroa/laji ja se tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.Jälki-ilmoittautumismaksu on kuusinkertainen, eli 108 euroa/laji.

Kyrönniemen kentän osoite on Kyrönniemenkatu 5, 57200 Savonlinna. Liikenteenohjaus on opastamassa kentälle saapuvia vapaille pysäköintipaikoille. Katso lisää Kilpailualue ja palvelut

Kilpailukanslia sijaitsee Kyrönniemen katsomorakennuksen alla ja on avoinna torstaista 8.8. klo 18.00 alkaen aina kilpailujen päättymiseen sunnuntaina 11.8. klo 16.00.

Pukuhuoneet löytyvät takasuoran takana olevasta huoltorakennuksesta. WC:t ovat kentän takana olevassa huoltorakennuksessa. Lisäksi bajamajoja löytyy kenttäalueelta. Kentän vierestä löytyy uimaranta, jossa voit halutessasi virkistäytyä.

Verryttelyalueena toimii huoltorakennuksen takana oleva hiekkakenttä (20x50m). Verrytellä voi myös muun rannan tuntumassa kulkevalla hiekkatiellä ja katsomorakennuksen takana olevalla hiekkapohjaisella alustalla.

Kiekon ja moukarin verryttelyheitoille on varattuna Kellarpellon nurmikentällä osoitteessa Kellartie 61, 57710 Savonlinna ja kuulan sekä keihään verryttelyyn Tanhuvaaran Urheiluopistolla urheilukenttä. Kyrönniemellä ei heittolajien verryttelyheitot ole mahdollista muulloin kuin juuri ennen kilpailua.

Kentällä oleskelu on ehdottomasti kielletty yleisöltä, valmentajilta sekä ei-kilpailuvuorossa olevilta urheilijoilta. Ainoana poikkeuksena on sisäkentälle päästettävät korkeus- ja seiväsvalmentajat sekä etukaarteessa ja takasuoralla tietyin, myöhemmin ilmoitettavien reunaehdoin verryttelemään pääsevät juoksulajien urheilijat.

Koe Savonlinna tekemisen kautta

Savonlinna tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja, sekä värikkäitä ja hauskoja tapahtumia kisojen ulkopuoliselle ajalle. Tutustu ja koe Savonlinnan kattava tarjonta!

Houkuttelisiko päästä maisemaristeilylle Savonlinnan ympäri ja kokea kuvan kauniit järvimaisemat. Risteilyt ovat mahtava tapa kokea ja mukavilla aluksilla matka sujuu mukavasti! Lue lisää täältä 

Savonlinna kaupungilta löytyy paljon erilaisia urheiluvaihtoehtoja. Pääset pelaamaan padelia, tennistä tai sulkapalloa. Voit myös lähteä ulkoilemaan Savonlinnan kuvan kauniiseen järvimaisemaan esimerkiksi Sulosaareen, josta löytyy kesäisin lettukahvila.

Haluatko kokea Saimaan vedet läheltä? Vuokraa itsellesi kolmeksi tunniksi maksuton kaupunkivene! Pääset soutelemaan Savonlinnan kauniisiin vesistöihin. Lue lisää täältä

Miltä kuulostaa pakohuoneet, fatbiket, kanootit, benji-trampoliinit tai vesijetit? Jos kiinnostuit niin lue lisää täältä

Lue lisää mahdollisuuksista Visit Savonlinnasta!

Lue lisää:

Kisojen lähettyviltä löytyy:

Kisaruokailu

 Konewerstas Cafe & Restaurant reilun 500 metrin päässä kentästä. Ruokailu on tarjolla perjantai 9.8. klo 11.00-17.00, lauantai 10.8. klo 11.00-17.00 ja sunnuntai 11.8. Klo 11.00-12.30. Katso lounaslista kilpailuohjeista.

Lounaan hinta 11,00€ etukäteen tilattuna ja 13,50€ paikan päältä ostettuna. Etukäteen tilattavat ruokaliput tulee tilata 3.8. mennessä. Ruokalippujen tilauksesta tulee tarkempi ohjeistus myöhemmin.