4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulu TALVI 2023-2024

Liikuntaleikkikoulu peruttu ke 29.11. Koulun sali messukäytössä!

 

Kenelle? Mikä?

Liikuntaleikkikoulu on tarkoitettu 2018-2020-syntyneille lapsille. Liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Sisältö painottuu perusliikuntamuotojen harjoitteluun: juoksut, hyppelyt, ketteryys, liikuntaleikit ja mielikuvaleikit. Toiminta hyvin leikinomaista.

Ohjaajana toimivat liikuntaleikkikouluista talvikaudella 2023-2024 vastaava Teuvo Jäntti ja muut seuran koulutetut ohjaajat.


Missä? Milloin?

Kokoontumiset keskiviikkoisin Mertalan koulun salissa klo 16.15-17.00 keskiviikosta 27.9. alkaen.


Varusteet:

Sisäliikuntavarusteet ja juomapullo


Hinta

 

50€/syyyskausi ja sama hinta keväkaudella. Sisaralennus 5€/lapsi. Maksuun sisältyy liikuntaleikkikoulun harjoitukset ja yleisurheilulisenssi (ryhmälisenssi), joka sisältää vakuutuksen.


Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun. 


Ilmoittautumiset:

Alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta 21.9. mennessä 


Kuvaus- ja videointilupa:

Ilmoitathan kuvauslupa-kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon harjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa. 

 

Tiedustelut: Teuvo Jäntti, teuvo.jantti1@gmail.com tai 050 3653784.

Ilmoittautuminen liikuntaleikkikouluun talvikaudelle 2023-2024

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.